Blijf positief over aandelen, ook als het even tegenzit.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
 
eCash

Het is voorbij

Beste lezer,

De tijd lijkt voorbij dat men op elke beurskaart kon inzetten. Winsten zijn niet langer vanzelfsprekend. Koersgrafieken geven aan dat het wat minder kan worden. Vraagtekens worden geplaatst bij de waarderingen van techaandelen en de aandelen uit de ‘oude’ economie. Kansen benutten. Ze zijn er, zowel aandelen als ETF’s.

Vastrentende waarden zijn weer in trek. Asset Backed Securities (ABS) vormen voor particuliere beleggers een interessante beleggingsklasse als het om defensief beleggen gaat. “Asset Backed Securities hebben doorgaans een hoger verwacht rendement dan traditionele obligaties met dezelfde rating”, zegt Robert Schuckink Kool, Chief Investment Officer & Fondsmanager ABS Fund bij Wijs & van Oostveen Vermogensbeheer.

Een sterke Amerikaanse economie tekent zich af ondanks de aanhoudende risico’s. Ook de aandelenmarkten blijven goed presteren. Komt een Goudlokje-economie weer terug in de VS, niet te heet, niet te koud, maar precies goed; net zoals de pap die Goudlokje vond in het huis van de drie beren? 

Genehacking… U leest het goed. Dit is het gebied waarin wetenschappers gebruikmaken van technologieën om ziekten te behandelen door aanpassingen in het menselijke DNA.

Blijf positief over aandelen, ook als het even tegenzit.


Eddy Schekman
Cash Platform