Het is weer een kermis aan kortingen!

2 years ago


Text only:

De beste keukenactie die er is. Speciaal voor u!
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.

Profiteer van 5 apparaten gratis!


Profiteer t/m 31 juli van de actie 5 apparaten gratis + gratis montage! Een ideaal moment voor de aanschaf van uw nieuwe keuken.
Tijdens de actiedagen is het vaak druk, het is daarom verstandig om alvast een afspraak in te plannen. Met een ingeplande afspraak bent u altijd verzekerd van uitgebreid en persoonlijk advies!

DE BESTE VERLICHTING VOOR UW KEUKEN
Goede verlichting zorgt voor sfeer en gezelligheid. Ook is het dikwijls handig bij het snijden van bijvoorbeeld groente of vlees op het werkblad. Van subtiele inbouwspots tot opvallende lampen, er is keuze genoeg. Ook kunt u kiezen uit diverse typen verlichting. Wij helpen u graag verder! 
GREPEN OF EEN GREEPLOZE KEUKEN?
Grepen in uw keuken dragen op subtiele wijze bij aan de uitstraling van uw keuken. Met de kleur en het soort greep kunt u kiezen voor eenheid maar ook voor een leuk contrast. Grepen in chroom of rvs staan bijv. mooi op laden en kasten met een houtkleurig front.


VERNIEUWD! ONTWERP UW KEUKEN MET ONS NIEUWE 3D PROGRAMMA
Wilt u een voorproefje van uw nieuwe keuken zien? Met onze vernieuwde ontwerpprogramma kunt u zeer makkelijk en eenvoudig zelf uw keuken samenstellen. U kunt direct starten en ziet meteen realistische keukenontwerpen.


Keukenconcurrent.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage Home | House | Interior Kitchen
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019