Het is weer tijd om te reserveren ...

Steeds meer mensen vinden onze website.  En dat is ook logisch: er is gevarieerd aanbod in binnen- en buitenland: veel vakantiewoningen, B&B's, kinderkampen, jongerenreizen, 55+ reizen, christelijke campings, bungalowparken, groepsaccommodaties etc.

Bezoek en like onze Facebookpagina: wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen en plaatsen regelmatig een vakantie-win-actie.
Kijk in onze rubriek: Aanbiedingen voor kortingen, acties en lastminutes.

 
 
Familiedagen Hardenberg

Bezoek onze stand en win een vakantie, tijdens de Familiedagen in Hardenberg. Genieten van een gezellig en betaalbaar dagje uit met uw hele familie? Kom dan naar de Familiedagen op D.V. 21, 22 en 23 februari 2019 in de Evenementenhal 

 
 
 
VAN DER SLUIS - 45 jaar

U kunt bent "Uit en Thuis" bij Van der Sluis - Vakanties. Wij bieden u "Meer voor Minder"
U kunt reserveren voor 2019 via www.vdsluisvakanties.nl

Info: tel. 0512-516096 of 06-53920656, b.g.g. 0512-354189.

Kijk op onze website onder: Vrij - Prijzen naar de actuele beschikbaarheid per locatie en prijs. Vanaf 175 euro p.w. Reserveren kan via onze website of even bellen, zodat wij u wat meer informatie kunnen vertellen.



 
 
 
 
 

CAMPS4KIDS - kinderkampen



HIEPERDEPIEP wij zijn 10 jaar geworden!! Van 10 januari t/m 10 februari 2019 geeft Camps4Kids daarom 10% korting op ALLE kampen. Let op: dit is EENMALIG! (zie overige voorwaarden)

Camps4Kids is DE christelijke kinderkamp organisatie in Nederland. Camps4Kids bestaat al 10 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland. De christelijke kinderkampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma’s kinderen in Nederland de Here Jezus kennen.






 

KAMPHUIS BIJ HOEVE ELBA - TEXEL

Kom heerlijk genieten van het mooie eiland Texel met uw familie, vrienden, vereniging, sportclub! Bos, duinen, strand, dijk, haventje, schilderachtige dorpjes, alles is binnen handbereik. Logeer in ons gezellige groepsverblijf in een mooie natuurlijke omgeving bij Hoeve Elba, op een prachtige plek met veel buitenruimte en schitterend uitzicht!
HET PAASWEEKEND IS OP DIT MOMENT NOG BESCHIKBAAR.






 
 

CAMPING BUITENGEWOON - DRENTHE



Camping Buitengewoon is een gemoedelijke familiecamping midden in Drenthe voor jong en oud, waar je heerlijk tot rust kunt komen buiten alle drukte om.


U kunt kamperen op ons gezellige campingveld of op één van de ruim opgezette campingplaatsen met uitzicht op de weilanden en bosrand. Vanaf de camping loop je in 5 minuten naar een prachtige recreatieplas middenin het bos.

Daarnaast zijn er vele fiets- en wandelroutes door bos en heide. Op de camping vind je verder een dierenwei, sportveld, speeltoestellen en een gezellige overdekte kamp vuurplaats. 



Actie:   

6 weken kamperen = 4 weken betalen

4 weken kamperen = 3 weken betalen.

Daarnaast hebben we een grote gezinnentarief: Max. 2 betalende (eigen) kinderen.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Camping Buitengewoon: een plek waar je buitengewoon kan genieten!




 

VAKANTIEPARK WITTERZOMER - DRENTHE

Vakantiepark Witterzomer biedt veel verschillende kampeerplaatsen en accommodaties. Er is voor ieder wat wils.

Kampeerplaatsen Op een veld, wat meer privé of gelegen aan viswater? Het is allemaal mogelijk. Er zijn standaardkampeerplaatsen met 6 ampère stroom, Plusplaatsen, Comfortplaatsen met eigen water, Kabel-tv en 10 ampère stroom of kiest u voor plaatsen met Privé Sanitair? U kunt kamperen vanaf € 95,00 per week en al de kampeerprijzen zijn inclusief gebruik van warm water.

Accommodaties Het park heeft een ook een ruime keuze aan accommodaties: Vakantiehuizen (4-5-6-8-16-20 pers.), (Luxe) Chalets, ook voor de verkoop, Hotelkamers, Groepsaccommodaties (tot 100 pers.), Trekkershutten, Lodges en Dakterras Chalets. Of kiest u liever voor luxe kamperen in de Camphomes en Vakantietenten?

Naast de vele recreatieve voorzieningen waaronder een verwarmd buitenzwembad, recreatievijver met groot speel-klim-object, fietsverhuur etc., zullen uw kinderen vooral 's zomers als het recreatieteam dagelijks allerlei leuke, dwaze, uitdagende activiteiten aanbiedt tijd te kort komen.

Nieuw: indoor speeltuin Vanaf medio 2019 wordt er een geheel nieuwe indoor faciliteit geopend, het alternatief bij minder mooi weer en een toevoeging op het reeds uitgebreide aanbod in faciliteiten.De speeltuin is geschikt voor de leeftijden 0-14 jaar en onderverdeeld in verschillende speelzones per leeftijdscategorie. In de kelder worden 4 bowlingbanen gerealiseerd. Jong of oud, sportief of niet: bowlen is voor iedereen en daarom zeer geschikt voor uitjes met grootouder, ouders en/of kleinkinderen.


 
 

ICHTHUS REIZEN



Er is nog ruimte in de winterreis naar de Oostenrijkse sneeuw in maart 2019 !


Kijk ook naar ons aanbod zomerreizen 2019 op www.Ichthusreizen.nl of bel 0172-218810

Nieuw hierin zijn de kampeerreis naar Frankrijk en een vliegreis naar Griekenland.

Ook zoeken we nog vrijwilligers voor enkele zomerreizen – 18-65 jr – m/v





 

KUSTLICHT ZEELAND VAKANTIES

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf temidden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.
In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen. 

 
 



Vakantiepark De Kleine Belties- Overijssel

Vakantiepark De Kleine Belties een familiepark in het mooie Overijsselse Vechtdal. In het voor en -naseizoen een prachtige plek voor de 55 plussers en jonge gezinnen.

Tijdens de schoolvakanties is het heerlijk vertoeven voor gezinnen. Het enthousiaste recreatieteam organiseert dagelijks leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud. Het overdekte zwembad is bij iets minder mooi weer een heerlijke plek.


Profiteren van voordeel met onze vroeg- laatzomer arrangementen!

  • Vroegzomer 5/7 – 19/7 en Laatzomer 16/8 – 30/8: Chalet v.a. € 943,50 voor 2 weken of kamperen v.a. € 198,50.

Boek nu voor een korte vakantie; de meivakantie, tijdens Hemelvaart of Pinksteren met een actief Recreatieteam. U boekt al een stacaravan in de meivakantie v.a. € 353,50. Kamperen tijdens het Pinksterweekend v.a. € 99,-

Voor andere leuke arrangementen ga naar onze website www.kleinebelties.nl



 
 




Voor een overzicht van vrijwel alle christelijke reizen binnen en buiten Europa.

 



Voor een overzicht van vrijwel alle christelijke camping in Nederland en Europa..

 
 

Landgoed les Magnolias - Dordogne 



Graag heten wij u welkom op landgoed Les Magnolias, gelegen aan de rand van de “bastide” Lalinde, gesticht in 1267 door Henri III Plantagenêt. Hier vindt u ons domein van 2,5 hectare aan de oevers van de rivier de Dordogne.

Wij beschikken over vier sfeervolle gastenkamers voor onze B&B gasten en zes smaakvol ingerichte vakantiehuizen.

 

Vakantieboerderij in de Bourgogne

Uniek is deze 12-persoons vakantieboerderij GERBERODI, op een van de mooiste plekken van de Morvan, Bourgogne. Prachtig wijds uitzicht op het meer van Panneciere, met verwarmd zwembad en tennisbaan. Deze boerderij is ook te koop.




 
 
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.

Bekijk de e-mail online