En dit is er allemaal te beleven

OBA Algemeen logo Webversie
 
Deze zomer ga ik naar de OBA
Je beleeft de leukste zomervakantie gewoon in Amsterdam. Want ook in de zomer is er bij de OBA van alles te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen gratis ontwerpen en maken, of strandjutten in de bieb. Verder kun je luisteren naar verhalen, avonturen beleven, nieuwe werelden ontdekken, genieten van theater en lekker lang lezen. Kortom, je bent deze zomer van harte welkom bij de OBA.
 
 
Aangepaste openingstijden
In juli en augustus werken wij met aangepaste openingstijden. Zo kunnen onze medewerkers ook genieten van een welverdiende vakantie. Kijk voordat je komt dus eerst wanneer jouw OBA open is. 
Extra lang lenen in de zomer
Wist je dat je in de zomermaanden extra lang kunt lenen? Tussen nu en 1 september leen je alle materialen automatisch voor 6 weken in plaats van 3 weken. Zo kun je lekker lang lezen in de zomer. 
 
 
Feestelijke boekpresentatie bij OBA Bijlmerplein
Op 20 juli is het feest bij OBA Bijlmerplein. Op die avond presenteren we de succesvolle roman van Vamba Sherif. Deze gaat over de grootste Afrikaanse vrijheidsstrijder van de 19de eeuw. Ook andere schrijvers worden die dag in het zonnetje gezet. Wees welkom in Zuidoost.
Leer de Nederlandse taal door samen te zingen
Op 9 september brengen Paradiso en de OBA het succesvolle ‘Zing Nederlands Met Me’ terug. Dit liedjesprogramma is voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil leren en voor hun taalmaatjes. Zing een uur lang uit volle borst mee en leer ondertussen over de Nederlandse cultuur.
 
 
Gezocht: programmamaker
Ben jij die netwerker die ook ervaring heeft met het maken van literaire programma’s in de breedste zin van het woord? Dan zoeken we jou! Affiniteit met de Arabische cultuur en de talen van het Midden-Oosten is een pré.  
 
 
Wist je dat...
✔️ ... de OBA 29 vestigingen heeft, meer dan welke stad in Nederland dan ook?

✔️ ... je in onze Maakplaatsen alles kunnen leren over ontwerpen? Ook in de zomer.

✔️ ... we bij de OBA altijd vrijwilligers zoeken? Dat kan al vanaf drie uur per week. Zo doe je iets moois voor je buurtgenoten én voor jezelf. Neem gelijk een kijkje op onze website.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen