Bekijk de prachtige resultaten voor kinderen Bekijk hier de online versie
Dit is Noor uit Syrië. Één van de vele kinderen die we hebben geholpen in 2017
Beste meneer/mevrouw ,
 

Het jaarverslag over 2017 staat online! Daarin vermelden we prachtige resultaten voor kinderen. Zonder jouw steun en die van al onze andere donateurs hadden wij ons werk niet kunnen doen. Waarschijnlijk wil je graag weten wat wij met je steun hebben gedaan. Daarom ontvang je deze speciale nieuwsbrief!

Een paar voorbeelden
Mede dankzij jou hebben we bijna 51 miljoen euro kunnen afdragen aan UNICEF Internationaal, die daarmee kinderen in de hele wereld kansen kan geven. Noor (het meisje op de foto) en talloze andere kinderen in Syrië en de buurlanden hebben we kunnen helpen met dekens en andere winterhulp.

Dus zeer bedankt voor je steun! In 2017, nu, en in de toekomst!

lees het jaarverslag   2017 in cijfers
Frank Lammers voor de Giro555-actie
Korte versie
Heb je geen tijd of zin om het hele jaarverslag te lezen? Er is ook een (ultra)korte variant, waarin we voor je samenvatten wat we in 2017 hebben gedaan. Daarin kun je bijvoorbeeld lezen dat we vorig jaar minder kosten hebben gemaakt.
Lees de korte variant
 
Bekijk het vluchtverhaal van een kind via een geanimeerde tekening.
2017 in drie filmpjes
We hebben 2017 ook samengevat in drie filmpjes. Naast een bedankje voor je steun en een overzicht van de meest urgente noodsituaties, laten we je een bijzondere animatie zien. De tekeningen in deze video zijn gemaakt door een kind dat heeft moeten vluchten voor oorlog en geweld.
Bekijk de filmpjes
 
Lachende kinderen
Waar gaat je gift naartoe?
Je donaties dragen we af aan het internationale hoofdkantoor van UNICEF in New York. Daar wordt gekeken waar de steun van alle donoren het beste besteed kan worden. Welk programma geld krijgt, is afhankelijk van een aantal strenge voorwaarden.
zo werkt het
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden