Het kan weer: koop je kaartje voor de Vakantiebeurs

1 year ago


Text only:

 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 


 
Beste vakantieliefhebber,
De kaartverkoop van de Vakantiebeurs is gestart, dus de vakantievoorpret kan weer beginnen! Kan jij ook niet wachten tot het zo ver is? Koop dan hier je kaartje. Een kaartje kost nu € 12,- online in plaats van € 15,50 aan de kassa (excl. transactiekosten). 
Tussen 10 en 14 januari kom je weer naar de Jaarbeurs in Utrecht voor het grootste vakantie-event van het jaar. Kom nieuwe landen en culturen ontdekken en plannen maken voor jou eerstvolgende vakantiebestemming. Er is dit jaar veel nieuw op de Vakantiebeurs, lees de mail voor vast een tipje van de sluier.
 


 
 
Nieuw op de Vakantiebeurs

Volg allerlei workshops en presentaties over jouw droombestemming, kom naar de Experience hal voor live entertainment, modeshows, kook- en cameraworkshops. Sla het Urban Terras niet over als je houdt van citytrips en kom op zaterdagavond naar Night at the Vakantiebeurs. Lees alvast wat we voor nieuws voor je in petto hebben!
 

Meer info 
 
 
 
Volg jij ons al op Facebook?

Facebook, Instagram, Twitter; via al onze kanalen houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de Vakantiebeurs en we delen natuurlijk ook veel vakantievoorpret. Deel jij jouw voorpret ook met ons? 
 

Naar Facebook 
 
 
 
Zet Vakantiebeurs in je agenda!
Januari klinkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover. Dus zet 10 tot en met 14 januari in je agenda en zorg dat je de 2018-editie van Vakantiebeurs niet mist!
Koop hier gelijk je kaartje.
 
 
 
 
 
Volg ons en praat mee op social media
 


 


 


 


 
 
 
 
Privacystatement   Disclaimer   Contact
© 2017 Jaarbeurs
 
U ontvangt deze mailing op contact.email als relatie van
Wilt u een adreswijziging doorgeven? Klik dan hier.
Stelt u geen prijs op deze e-mailings?
Klik dan hier om af te melden.
 

Secondhome.nl

Categories: Houses | Rooms Agent | Homes
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018