body { }...en zo ziet Prinsjesdag 2020 eruit
Lekker lezen!

Lekker lezen!

Heeft u de nieuwe Vorsten al? Nu in de winkel en online.
Vorsten
Meer details over programma Prinsjesdag
body { }

Prinsjesdag 2020 is nu al historisch. Geen koets en geen balkonscène, maar wat dan wel? Wij zetten de details op een rij. 

Vorsten
Koningin Máxima op bezoek bij buurthuis in West
body { }

Koningin Máxima is donderdagmiddag langsgegaan bij buurthuis Thuis in West in Rotterdam. De koningin bracht een bezoek vanwege het project Samen ouder in West, om eenzaamheid onder ouderen in de wijk tegen te gaan. 

Vorsten
Nieuw!
Vorsten-kalender 2021
body { }

Met onze kalender geniet u elke maand van een mooie recente foto op royaal formaat van de Oranjes, voor een jaar lang genieten. Op de kalender vindt u bovendien de verjaardagen van alle leden van de koninklijke familie, naast de gebruikelijke feestdagen. Ontvang de kalender t.w.v. € 9,99 nu GRATIS bij 3x Vorsten (abonnement) voor maar € 15.

Vorsten
Willem-Alexander leert over circulaire economie
body { }

Koning Willem-Alexander ging op bezoek bij een kledingbedrijf en een kringloopwinkel tijdens zijn eerste werkbezoek na de vakantie.

Vorsten
Hét magazine voor de beste tijd van je leven
Maak voordelig kennis met Zin
body { }

Zin viert het leven en daagt uit om eruit te halen wat erin zit. Met cultuurtips, inspirerende verhalen, avontuurlijke reizen en spraakmakende interviews. En ook: geld & geluk & gezondheid. Zin uitproberen? Neem nu een mini-abonnement en ontvang 4 edities voor slechts € 18,50. Dat is maar liefst 29% korting.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer