E-health, heeft u het al geregeld? |  Bekijk de webversie
NHG Afbeelding volledige breedte
NHG-Scholingsnieuwsbrief maart 2017
In deze nieuwsbrief vindt u onder andere informatie over NHG-Cursussen, het EKC-Symposium, de Leergang Ouderengeneeskunde en nieuwe NHG-Kaderopleidingen die in 2017 van start gaan.
 
NHG-Cursus:
Het gebruik van e-health in de praktijk
Heeft u het al geregeld? Het e-consult, online afspraken maken, het digitaal aanvragen van herhaalrecepten en het inzien van het dossier door patiënten zijn mogelijkheden om e-health vorm te geven. Maar hoe regel je dat in de praktijk? In één middag krijgt u praktische tips aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan. Op 13 april zijn er nog plaatsen beschikbaar!
NHG-Cursus: <br/>Het gebruik van e-health in de praktijk
Schrijf u nu in!
NHG-Cursus:
Ulcus cruris en compressietherapie
Een praktische cursus op één avond voor de praktijkassistent en praktijkondersteuner. Na de theorie gaan deelnemers de praktische en communicatieve vaardigheden oefenen. De deelnemers vergelijken hun werkwijze met groepsgenoten en met de NHG-Standaard. De cursus staat gepland op 6 april in Almelo en op 10 oktober in Utrecht.
NHG-Cursus: <br/>Ulcus cruris en compressietherapie
Geïnteresseerd?
 
EKC-Symposium
17 mei 2017

De rol en functie van de EKC en de toetsgroep is in beweging. Veranderingen in de regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen nodigen uit tot discussie. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan het EKC-symposium. Met Ted van Essen (voormalig voorzitter CGS) als een van de keynote speakers en prikkelende workshops belooft het een interessante bijeenkomst te worden!

EKC-Symposium <br/>17 mei 2017
Schrijf u nu in!
NHG-Leergang Ouderengeneeskunde
Voor huisartsen die samen met de praktijkondersteuner/-verpleegkundige de organisatie rondom ouderengeneeskunde willen aanpakken, hebben wij een speciale leergang ontwikkeld. Onderwerpen die op interactieve wijze worden behandeld zijn onder andere: polyfarmacie, vallen en mobiliteit, dementie en depressie en het werken met een zorgbehandelplan.
NHG-Leergang Ouderengeneeskunde
Meld u nu aan en start op 31 mei!
Vijf nieuwe NHG-Kaderopleidingen van start!
NHG Logo
 
 
Cursusagenda (Klik hier voor het volledige overzicht)
9 jun '17 Congres 'Bewegen op recept'
Maaspoort Den BoschMaaspoort Den Bosch
 
Copyright © 2017 Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht, Alle rechten voorbehouden.
 
Afmelden of voorkeuren wijzigen