Het laatste nieuws van Overijssel:  Eerste marathon op nat uurijs

5 months ago
  • Html
  • Text
Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk het online in uw browser.
Vrijdag 25 januari 2019
De wekelijkse nieuwsbrief van de provincie Overijssel.
Met de laatste nieuwsberichten, politieke agenda en vacatures.
Volg Overijsel ook op        .

Provincie Overijssel en BAM Infra ondertekenen contract Vechtdal Verbinding
Gedeputeerde Bert Boerman, verantwoordelijk voor Mobiliteit, Water en Sociaal in de provincie Overijssel  en Wilbert Boon, directeur bij BAM Infra hebben op donderdag 24 januari 2019 het contract voor het Vechtdal Verbinding project ondertekend. Binnen dit project worden de N340 tussen Zwolle en Ommen, de N48 en de N377 van Nieuwleusen tot aan Dedemsvaart aangepakt.

Lees meer...

Eerste marathon op natuurijs in Haaksbergen
In Haaksbergen werd op 21 januari 2019 de eerste schaatsmarathon op natuurijs gehouden. Om 19.00 uur begonnen de dames en om 20.00 uur de heren. Provincie Overijssel heeft financiële ondersteuning geboden om de organisatie ervan mogelijk te maken.

Lees meer...

Waarschuwing voor kwaliteit ijs in Noordwest-Overijssel
Provincie, gemeente, politie en hulpdiensten waarschuwen voor de kwaliteit van het ijs in Noordwest-Overijssel. De ijsdikte is op veel plaatsen nog veel te dun. Het is daardoor niet veilig om op te schaatsen.

Lees meer...

Nieuwe dienstregeling bussen in West-Overijssel per 17 februari 2019
Op zondag 17 februari 2019 gaat de nieuwe dienstregeling in voor de bussen van OV Regio IJsselmond en Syntus in Noordwest en Midden Overijssel. Deze wijziging van de dienstregeling valt samen met de opening van het nieuwe busstation in Zwolle.

Lees meer...

Loting groenste straat van Overijssel
Veel straten in Overijssel hebben zich aangemeld voor de Groen, Groener, Groenst prijsvraag van de provincie Overijssel. Ze willen de groenste straat van Overijssel worden. Per gemeente kan een straat mee doen. Uit 14 gemeenten hebben zich straten aangemeld. De 14 straten die gaan voor de titel Groenste Straat van Overijssel zijn bekend. 

Lees meer...

Overijsselse agenda

30 jan - Vergadering PS (reserve)31 jan - Gedeputeerde Annemieke Traag reikt prijs Energielandschap van de Toekomst uit6 febr - Statencommissiedag6 febr - Aftrap PS Verkiezingen7 febr - Gedeputeerde Annemieke Traag: Kennisfestival Lokale Energie Overijssel13 febr - Statencommissiedag (reserve)15 febr - Gedeputeerde Annemieke Traag: Windmolenbouwer Enercon27 febr - Vergadering PS

Volledige agenda

Besluitenlijst van Gedeputeerde Staten (GS) en Provinciale Staten (PS)
Bekijk hier de GS-besluitenlijsten
Bekijk hier de PS-besluitenlijsten
VacaturesStageopdracht vitaliteitVeelzijdige adviseur voor Overijsselse vaarwegen gezochtVergunningverlener Wet natuurbeschermingEnthousiaste beïnvloeder in het landelijke gebiedWerken bij provincie Overijssel

Share this newsletter on

Related newsletters

Overijssel.nl

Categories: weekend away Town Local Politics | Political Party
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019