StiP-cursussen | Nieuwe PIN’s | Start Kaderopleidingen
Online versie
 
 
 
NHG-Nascholingsnieuwsbrief mei 2018
 
 
Nieuwe NHG-Kaderopleidingen
 
 
Start in oktober 2018
In oktober 2018 starten de NHG-Kaderopleidingen Ouderengeneeskunde, Bewegingsapparaat, en Huisarts en spoedzorg, voor huisartsen met specifieke belangstelling voor een van deze deelgebieden van de huisartsgeneeskunde.
Meer informatie
 
 
NHG StiP-cursus 26 juni 2018
 
 
Weefseldonatie in de 1e lijn
Weefseldonatie bespreken hoort bij goede zorg rond het levenseinde. Hoe pakt u dit aan? Ontwikkel tijdens een vier uur durende Stip-cursus de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om in de praktijk met weefseldonatie om te gaan.
Meld u aan
 
 
PIN en StiP-cursus 14 juni 2018
 
 
Blended learning: Verdachte huidafwijkingen
Blended learning is een combinatie van zelfstudie en leren in een groep. Na de online voorbereiding van de theorie oefent u tijdens deze cursus de benodigde vaardigheden voor de praktijk. Eerdere deelnemers waren zeer positief over deze gecombineerde vorm van nascholing.
Meer informatie
 
 
Aanbieding boek bij e-learning
 
 
Nieuwe PIN en boek Palliatieve zorg
De nieuwe PIN Palliatieve zorg is gebaseerd op het NHG-Boek: Palliatieve zorg in de huisartsenpraktijk (Wanrooij e.a., 2017). Bij aankoop van de PIN Palliatieve zorg krijgt u 30% korting op dit NHG Boek. Deze actie is geldig tot 30 juni 2018.
Bestel nu!
 
PIN in ontwikkeling
Enquête nieuwe PIN

Effectieve preventie door samenwerken aan gezondheid in de wijk is het onderwerp van de e-learning die het NHG momenteel ontwikkelt. Om goed te kunnen inspelen op uw behoeften, willen we u 8 stellingen voorleggen.
Naar enquête op HAweb
PIN Chronische nierschade beschikbaar
Voor huisarts en praktijkondersteuner

Deze PIN behandelt onder andere de diagnostiek van chronische nierschade en monitoring van patiënten. PIN-abonnees vinden de PIN in ‘Mijn e-Producten’. Bent u geen abonnee? Dan kunt u de PIN aanschaffen in de webwinkel.
Start vandaag met leren!
 
VOLG HET NHG:
Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org