Beste John,


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, ons nieuwe visitekaartje richting jullie, onze leden. Hou jij van afwisseling? Sta je altijd klaar voor anderen en zoek je graag naar antwoorden op hun vragen? Ben je enthousiast en een aanpakker? Lees dan snel onze vacature medewerker ledencontact en examens en reageer!

Ken jij de perfecte kandidaat voor deze baan? Denk je dat iemand in jouw netwerk onze collega wil worden? Deel dan de vacature:
 
Deel Deel
Mail Mail
Deel Deel
Tweet Tweet
In deze nieuwsbrief:

Vacature: word jij ons nieuwe visitekaartje? 

Als medewerker ledencontact en examens ben je het eerste aanspreekpunt van onze leden, beheer je de webshop en stel je examens samen. Een gevarieerde functie voor een gevarieerde groep luchtsporters. Kom jij bij ons op het Verenigingsbureau werken? 
Naar de vacature

Wij gaan voor diversiteit en inclusie

Wij hebben het charter diversiteit en inclusie van NOC*NSF ondertekend. De komende twee jaar zullen we hard werken aan beleid om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij onze vereniging. 
Lees verder

Versoepelingen en nieuwe NOTAM

Sinds vorige week zijn een aantal coronamaatregelen versoepeld, morgen gebeurt dat met nog een aantal. Er is ook een nieuwe NOTAM, geldig tot 25 februari 5.00 uur. We wachten nog op de nieuwe.
Meer info

Gezocht: vrijwilligers commissie Statuten en Reglementen

Wij werken onze Statuten en Reglementen bij. De commissie Statuten ondersteunt hierbij. Heb jij ervaring met verenigingsstatuten en wil je deze ervaring delen door ons te adviseren?
Lees verder en reageer

Afdeling Modelvliegsport zoekt versterking

Ter versterking van het afdelingsbestuur Modelvliegsport zoeken wij enthousiaste leden die zich in willen zetten voor de Modelvliegsport in Nederland. Wil jij jouw steentje bijdragen en de modelvliegers in de lucht houden?
Help je mee?
Wil je graag iets in de nieuwsbrief laten plaatsen? Stuur dan een berichtje naar Hester via communicatie@knvvl.nl

Agenda

Copyright © 2022 Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, All rights reserved.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van een afdeling van de KNVvL of omdat je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Profiel aanpassen of afmelden.

Ons adres is:
Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart
Houttuinlaan 16A
Woerden, 3447 GM
Netherlands

Add us to your address book