Beste John,


Gisteren was de najaarsvergadering van onze Ledenraad. Tijdens de vergadering is bijvoorbeeld de contributie voor 2022 vastgesteld. We hebben een overzicht van de belangrijkste besluiten voor je gemaakt. 

Morgen is er een persconferentie over de coronamaatregelen. Als het nodig is, passen wij ons coronaprotocol zo snel mogelijk aan en zetten we de nieuwste versie op de website. 

In deze nieuwsbrief:

Aangepast protocol voor alle luchtsporten

Sinds de laatste nieuwsbrief hebben we het coronoprotocol aangepast zodat dit aansluit bij alle geldende maatregelen. Houd de website in de gaten voor de meest actuele versie. 
Coronaprotocol

Highlights Ledenraadsvergadering

Tijdens de Ledenraadsvergadering gisterenavond is een nieuw Hoofdbestuurslid aangenomen, Sabine Schilleman. Benieuwd wat er nog meer besloten is? Lees de highlights op onze website. 
Meer info

Ronald Termaat verlaat KNVvL

Na 12 jaar directeur van de KNVvL te zijn geweest, heeft Ronald Termaat besloten de organisatie te verlaten. Dit in goed overleg met het KNVvL-hoofdbestuur. 
Lees verder

Luchtvaartmeteo.nl wordt vernieuwd

Het KNMI werkt aan een nieuwe versie van Luchtvaartmeteo.nl. Ben je vliegend lid en wil je gebruik blijven maken van de dienst? Dan moet je binnenkort een nieuw wachtwoord aanmaken. 
Meer informatie

Fly-in weekend 14-15 mei

Zet vast in je agenda: 14-15 mei '22 organiseert de Stichting Nederlandse Vrouwen in de Luchtvaart een Fly-in op Breda International Airport. Tijdens het weekend maak je kennis met verschillende luchtsporten. Iedereen is welkom!
Lees meer

Kijken: overland van Stegeren naar Apeldoorn

Jeffrey maakte dit voorjaar een prachtige XC-vlucht van Stegeren naar Apeldoorn aan zijn paraglider. Zijn video laat zien hoe prachtig het overlandvliegen in Nederland is!
Wil je graag iets in de nieuwsbrief laten plaatsen? Stuur dan een berichtje naar Hester via communicatie@knvvl.nl

Agenda

Copyright © 2021 Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, All rights reserved.

Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van een afdeling van de KNVvL of omdat je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Profiel aanpassen of afmelden.

Ons adres is:
Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart
Houttuinlaan 16A
Woerden, 3447 GM
Netherlands

Add us to your address book
</