Het Leukste Weekend van SBS6 | Nu GRATIS Midweek

6 years ago
  • Html
  • Text
Het Leukste Weekend, september 2012 | Tell a Friend | Bekijk online

Gratis midweek Center Parcs bij iedere boeking

PROFITEER NU VAN DEZE WAANZINNIGE AANBIEDING !

Boek nu een huisje voor ‘Het Leukste Weekend van SBS6’ op Center Parcs de Eemhof , vanaf slechts € 139 p.p., en ontvang een midweek gratis in dit geweldige familiepark! Deze aanbieding is enkel voor de snelle beslissers want VOL = VOL!

Buiten de gratis Midweek, ontvang je als klap op de vuurpijl ook nog een gratis Livera Goodiebag per persoon, met een waarde van maar liefst € 160 !

Bestel nu snel je tickets via 0900-0804 ( €0.20 p.m.) o.v.v. Actiecode 8642 en naam Jolingfan. Voor de voorwaarden zie www.hetleuksteweekend.nl/midweek 


Kun je niet het hele weekend, kom dan één dag!

Kun je niet het hele weekend maar wil je dit onvergetelijke feest niet missen?! Dan is er nu een oplossing. Het is vanaf nu ook mogelijk om losse kaarten te kopen voor één van deze spetterende avonden.  Zo kun je kiezen tussen de Diva Karaoke met Gerard Joling, Bonnie st Claire, Patty Brard en Jan Smit op de vrijdagavond, of wat dacht je van tuinieren met Rob Verlinden, Quiz met Victor Brand, voetbaltoernooi met Hans Kraay jr & Leo Oldenburg en afsluitend Het Leukste Feest op de zaterdag met optredens van Gerard Joling, René Froger, Gordon en LA The Voices. Bestel de losse tickets door op onderstaande buttons te klikken: 

&n bsp; 

Hoe leuk is Het Leukste Weekend van SBS6?

Natuurlijk weet inmiddels iedereen dat het een onvergetelijk weekend gaat worden, maar hoe leuk word Het Leukste Weekend nou eigenlijk?! Nadat we enkele weken geleden SBS6 als partner hebben verwelkomt zijn we blij dat we diverse activiteiten hebben mogen toevoegen aan het programma. Om een idee te geven van het bomvolle programma met bijzondere en unieke activiteiten vind je hieronder een kort overzicht van wat je allemaal kunt doen tijdens Het Leukste Weekend van SBS6


 

Activiteiten tijdens Het Leukste Weekend van SBS 6

Diva Karaoke met Bonnie st. Claire, Patty Brard, Gerard en Jan Smit!Het Leukste Feest van NL met René Froger, Gordon, LA The Voices, Gerard JolingPyjama ontbijtPoolparty met Gerard en 100%NL drive in showWorkout met Alain Hulspas (bekend van Hip&Thigh)Tuinieren met Rob Verlinden & Gerard*Meet & Greet met SBS 6 presentatoren en Gerard JolingVoetbaltoernooi met Hans Kraay jr & Leo Oldenburg*Quiz met Viktor Brand*Pizza Delivery door SBS presentatoren en Gerard JolingKnutselen met ouders & Jochem van Gelder*Bingo met Eddy Zoey*Climbing Challenge / ZIP wire / Filmvertoning (12+ film)

* programma onder voorbehoud


Alleen geschikt voor Leuke Mensen!


Voeg info@entertainment-nl.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt.
Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klik dan hier of ga naar www.entertainment-nl.nl.
Anti-spam policy | Informatie over het Leukste Weekend

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019