View this email in your browser

 

HET LL24 BLOKKENSCHEMA IS BEKEND

Download de app en stel je eigen schema samen

Het LL24 blokkenschema is er! Download de LL24-app voor iOS of Android en stel je eigen schema samen, of bekijk en print het blokkenschema als PDF via lowlands.nl

Dinsdag 30 juli om 11:00 uur gaan de laatste 1.877 tickets via Ticketmaster in de verkoop. Dit zijn kaarten die niet door sponsors worden gebruikt en tickets die eerder zijn vrijgevallen. Er kunnen maximaal twee tickets per persoon worden besteld.
Justice vervangt Queens of the Stone Age

Omdat Josh Homme nog steeds medische zorg nodig heeft, blijft hij op doktersadvies de komende tijd in de Verenigde Staten. Daarom zijn de komende festivalshows van Queens of the Stone Age afgelast en gaat hun show op Lowlands helaas ook niet door. We wensen Josh een spoedig herstel!
We zijn blij dat we als last minute vervanger de act met de allerdikste festivalliveshow van dit jaar naar Biddinghuizen kunnen halen: Justice!
Op het langverwachte nieuwe album ‘Hyperdrama’ combineert het Parijse duo de vertrouwde voorliefde voor funky househooks met zwoele synthwave, inclusief perfecte gastbijdragen van Tame Impala. Eindstand: het oude hitcredo blijft intact: do the D-A-N-C-E en stick to the B-E-A-T!

LLowcast #4 - Het blokkenschema

In de vierde LLowcast aflevering van dit jaar voelt Justin festivaldirecteur Eric van Eerdenburg en programmeur David aan de tand over de insides van het blokkenschema. Hoe wordt het samengesteld? Wat doe je in het geval van een last minute cancellation zoals bij QOTSA? En wie heeft het laatste woord bij een bod op een act? Stikken of slikken? Ook de laatste aankondiging wordt besproken: James Blake, The Streets, Mount Kimbie, en… “hey!”. Eric ziet een clash. Terwijl David vertelt dat overlappingen onvermijdelijk zijn kijkt Eric hem met een scheef oog aan. Naar Thundercat of tóch naar Pachyman? Beluister de LLowcast hier (Spotify) of zoek naar LLowcast in je eigen podcast app.

Op lowlands.nl is een uitgebreide omschrijving van alle acts te vinden en via de officiële Lowlands 2024 Spotify-playlist kan alvast worden beluisterd wie er deze zomer naar Lowlands komen.


 
SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS
16 + 17 + 18 augustus 2024
 
Volg Lowlands online:
Instagram
Facebook
X
YouTube
Flickr
Spotify
Website
 
Copyright © 2024 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.