Het comedyprogramma van Lowlands 2021 en meer!

In deze nieuwsbrief: de comedy line-up, praat mee over loslatenbij Time Out Café, Lowlands werkt samen met EarthToday om zoveel mogelijk natuur te beschermen en kom per luxe touringcar naar Lowlands.

Ben je ook zo toe aan een paar ijzersterke dijenkletsers? In Juliet zie je dé comedy- en cabaretkanonnen van Nederland met hun allerbeste grappen en bijzondere voorstellingen. Na een aantal jaar afwezigheid keert ook de Romeo-tent terug waar o.a. de scherpste stand-uppers van Nederland aan de microfoon verschijnen. Vandaag wordt het comedyprogramma van Lowlands 2021 bekendgemaakt!
Tineke Schouten & Stefano Keizers: Ja heus: de koningin van de lach en de keizer van het experiment doen het exclusief op Lowlands 2021 met elkaar. Dit gaat op zijn minst bijzonder worden en misschien wel niks minder dan legendarisch.

Tim Fransen: Gevatte, hilarisch wijze filosoof heeft in deze exclusieve Lowlandstry-out oog voor de pieken en flaters van het menselijke ras; van computer tot dickpic, van vaccin tot complottheorie. 

Nina de la Parra: Deze feministe wil mensen doorgronden, maar is eerst nog even zoet met het aanvegen van de chaos in haar eigen hoofd. De meest bejubelde voorstelling van het afgelopen jaar.

Alex ploeg: Vlugge, harde grappenmaker keert hij terug met een energieke dosis botte én messcherpe humor die de krankzinnige worstelingen met onszelf op de hak neemt.

Comedy Club Haug: In deze Rotterdamse club trainen beginnende grappenmakers en testen gevestigde stand-uppers hun nieuwe materiaal. Maar zijn ze klaar voor het hol van leeuw?

Comedytrain: Deze stand-upbroedplaats levert niet alleen onze beste comedians en comédiennes, maar zet ook al jaren de heetste comedyshow neer in Biddinghuizen. Met wie? Verrassing!

Kasper van der Laan: Onvoorspelbare absurdist, die telkens als je denkt dat zijn verhaal niet bizarder kan worden nog bruter op het grapgaspedaal trapt.

Maartje & Kine: Hypermuzikale speelbeesten keren terug naar Lowlands met liedjes die gedurfder en persoonlijker zijn dan ooit. Misschien wel de hardstwerkende artiesten van Nederland, dus kom af.

Rayen Panday: Dit ongeleide grappenprojectiel verwondert zich over van alles, schudt een gekkenhuis aan typetjes uit zijn mouw en heeft de beste verhalen over hilarische cultuurclashes.

Ook de volgende namen zijn bevestigd voor het comedyprogramma Anne NeuteboomJanneke de Bijl, Jeroen Leenders, Johan Goossens, Kim Schuddeboom & Bugra Gedik, Lisa Ostermann, Mark Waumans, Merijn ScholtenRosa da Silva, Victor Luis van EsYunus Aktas & Sezgin Güleç en een mysterieuze gast op vrijdagavond.

In Juliet word je ontvangen door MC Soundos el Ahmadi en in Romeo introduceert MC Howard Komproe het programma. Een uitgebreid overzicht van het volledige comedyprogramma vind je hier.

Time Out Café

Wat voor corona al een issue was, is na een jaar thuisfidgetten helemaal gierend uit de hand gelopen: de mentale gezondheid van jongeren. Stress en burn-outs onder studenten en jonge starters zijn inmiddels aan de orde van de dag – alleen staat het vrijwel nergens op de agenda. Behalve in het nieuwe Time Out Café in Romeo op Cape Lowlands, waar ze elke dag van 11:00-12:00 met een open en positieve blik kijken naar een gezondere toekomst voor jongeren. En dan niet sippend boven een dampende beker tranen, maar gewoon gezellig met muziek, theater, humor, interactie en nieuwsgierigheid. Hoe is het om jong te zijn in deze prestatiemaatschappij? En welke oplossingen en ideeën liggen er voor het oprapen? Praat mee, dan lossen we het zelf wel gewoon op.

Earth Today

Vorige week maakten we onze samenwerking met EarthToday bekend. EarthToday heeft een unieke manier gevonden om de bescherming van onze planeet aan te jagen. Want de wetenschap is er namelijk allang uit. We moeten in het jaar 2050 minstens 50 procent van de Aarde beschermd hebben tegen landjepikkers en klimaatkillers, anders is er geen redden meer aan. Daarvoor hebben we nog geen dertig jaar, dus er is haast bij.

Met behulp van een publieke pot met goud beschermt EarthToday zogenaamde Units of Nature (uon): per stuk 1 vierkante meter land ergens ter wereld zoals in Brazilië, Kenia, Portugal, Argentinië en in ons eigen Brabant. Die worden vervolgens onder beheer van natuur- en dierenbeschermingsorganisaties geplaatst, die aan strenge eisen moeten voldoen. Zo redden we een paar voetbalvelden regenwoud hier en een dik stuk wetlands daar; the sky is letterlijk the limit, terwijl de ongerepte natuur zich als een groene olievlek over de Aarde verspreidt.

Voor € 1,20 per m² is dat de deal van de eeuw, helemaal als alle Lowlanders hun krachten bundelen. Om te laten zien dat we dat serieus menen, reserveren wij alvast de eerste 60.000 vierkante meters – één uon per Lowlander op LL21 – wat neerkomt op een natuurgebied ter grootte van drie-en-een-half keer ons Alpha-gebied.
 
Via earthtoday.com/lowlands kun je al Lowlander zelf ook natuur beschermen.

Met een luxe touringcar naar Lowlands

Gemakkelijk, duurzaam, snel en ook nog eens supervoordelig naar Lowlands reizen? Boek je trip in een luxe touringcar van Pouw Vervoer. Vanuit heel Nederland vertrekken touringcars die je in no time naar Biddinghuizen brengen en na afloop laat je je lekker relaxed weer terug vervoeren. Kijk hier voor alle info en reserveer meteen je touringcarticket.

 


BLIJF OP DE HOOGTE

Een uitgebreide omschrijving van alle aangekondigde acts staat op www.lowlands.nl en via de nieuwe Lowlands 2021 Spotify-playlist kunnen alle acts worden beluisterd. Binnenkort worden meer acts aangekondigd.

Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL21 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter-account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS

 
Blijf op de hoogte van Lowlands 2021:
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2021 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.