Nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie
  Stichting MAX maakt mogelijk  
 
NL‌‌33 INGB 00‌‌0 0‌‌00 45‌‌67
Vrijdag 22 december 2017
 
 
 
  Een mooi kerstcadeau voor ouderen in Oost-Europa  
  Duizenden ouderen in Roemenië, Moldavië, Oekraïne, Litouwen, Kosovo, Albanië en Bosnië kunnen van hun €30 pensioen geen kolen of hout kopen om zichzelf te beschermen tegen de kou.
 
Jan Slagter: ‘’Dankzij onze jaarlijkse winteractie kunnen wij levens redden. Vorige winter konden maar liefst 10.841 ouderen dankzij uw gulle gift rekenen op een warme kerst en warme winter ín huis. Vrijwilligers hebben de kou en onbegaanbare wegen getrotseerd om ouderen in alle denkbare uithoeken van het platteland eten en kolen te brengen. De vorst en sneeuw hielden in sommige landen zelfs aan tot april.  Uw bijdrage betekende tijdens de vorige winter het verschil tussen leven en dood. Kunnen de ouderen deze winter weer op u rekenen?’’ 
 
 
 
 
 
 
     
  Kerstspecial  
 
  Oudjaarsspecial  
  Dankzij Wim Brauns kunnen we arme ouderen in Litouwen, die nog nooit een kerstdiner hebben meegemaakt, een warme kerst bezorgen. Dankzij vrijwilligers zoals Wim kan MAX Maakt Mogelijk de eenzame en arme ouderen tijdens de winter helpen, en daarom krijgt Wim een speciale verrassing!

Zaterdag 23 december om 18.30 uur op NPO 2
 
 
  Jan Slagter verrast een aantal mensen die een moeilijk jaar achter de rug hebben. Een van hen is Henk Klok die voor een knie operatie het ziekenhuis in ging en er met een dwarslaesie uit kwam. Om zijn wereld letterlijk iets te vergroten heeft MAX Maakt Mogelijk een bijzonder cadeau geregeld!

Zaterdag 30 december om 18.30 uur op NPO 2
 
   
 
   
     
 
Uw donatie helpt
 
 
MAX MAAKT MOGELIJK
 
Stichting MAX Maakt Mogelijk realiseert projecten ter verbetering van het welzijn van ouderen.

NL‌3‌3 INGB 00‌‌0 0‌0‌0 45‌‌67
 
SERVICE
 
Nieuwsbrief doorsturen
Wijzig e-mailadres
Afmelden
 
 
  © 2017 MAX Maakt Mogelijk Bezoek onze website