Beter focussen, Zin Weekendtip, La dolce vita en win vrijkaarten voor Zomerconcert Concertgebouw
Zin Magazine 8/9

Zin Magazine 8/9

Column van een weduwe, Vrouwen van het Wad & interview Lucretia van der Vloot
Zin
En dan zijn ze gevlogen
Het nest is leeg

Het lege-nest syndroom, was dat niet iets van zielige vrouwen die al vroeg op de dag naar de fles grijpen? Die karikatuur moet voor eens en voor altijd van tafel, vindt journalist Marije de Jong (1955). Het moment dat je kinderen uitvliegen is een ingrijpende gebeurtenis in een mensenleven. En zeker geen ziekte. Dus laten we dat woordje syndroom ook maar vergeten. 

Zin
In 5 stappen
Leer beter focussen

Merk je dat je aandacht tijdens het lezen, film kijken of muziek luisteren steeds wegglipt? Logisch. In de prikkelrijke informatiemaatschappij van tegenwoordig is je concentreren een fikse uitdaging. En dat geldt nog eens extra als je niet zo piepjong meer bent. Gelukkig weet Stefan van der Stigchel – boek: Beter leren kijken – wat je daaraan kunt doen.

Zin
Eropuit met darm- of blaasproblemen? 
Natuurlijk, met de toiletpas!

Heb jij last van incontinentie of darmproblemen? Een leuk uitje is dan niet altijd vanzelfsprekend. Dankzij de gepersonaliseerde toiletpas kunnen mensen met medische reden, snel(ler) toegang tot een toilet krijgen. En er weer op uit!

Zin
SRC Reizen & Zin
Genieten van la dolce vita

Voor veel vakantiegangers houdt de kennismaking met Italië op bij Rome. Dat is zonde, want in het zuiden van de Italiaanse laars ligt een paradijs met betoverende kusten, levendige steden, verstilde dorpjes en voortreffelijke streekgerechten. Ontdek het échte Italië in Apulië, Basilicata en Campanië!

Zin
Zin Weekend Tip
Wonderfeel Festival 

Morgen start  het 3-daagse Wonderfeel Festival, een buitenfeest voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Verspreid over 25 hectare natuurgebied op de groene buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland is het fijn wandelen tussen de zeven Wonderfeelpodia. 

Zin
‘Marilyn wilde af van haar imago van blonde seksbom’
Bestsellerauteur Tatiana de Rosnay

Haar naam was Sarah-auteur Tatiana de Rosnay (1961) komt nu met een roman die wel eens haar beste zou kunnen zijn. In Sterrenstof geeft ze door de ogen van een kamermeisje een ontroerend kijkje in het leven achter de schermen van Marilyn Monroe, die op dat moment haar laatste film opneemt: The Misfits. Een jaar later overleed zij.

Zin
Jubileumjaar
35 jaar val van de Berlijnse Muur

Het herenigde Duitsland nodigt toeristen 35 jaar na de val van de Berlijnse Muur uit voor een fascinerende reis. Niet alleen door West-, maar vooral door Oost-Duitsland. Verken historische steden, bewonder industriële monumenten en ervaar de prachtige natuur.

Zin
Zomerconcert in het Amsterdamse Concertgebouw
Moesorgski’s Schilderijententoonstelling

Moesorgski’s kleurrijke meesterwerk Schilderijen van een tentoonstelling spreekt tot de verbeelding. De muzikale schilderijen worden dit keer tevoorschijn getoverd door de Württembergische Philharmonie Reutlingen. Roman Borisov maakt zijn debuut in Het Concertgebouw met Tsjaikovski’s Eerste pianoconcert en jij kan vrijkaarten winnen.

Zin
Het nieuwe Plus Zomer Vakantieboek! 
Ook zo’n zin in de zomer?

Hét moment om te ontspannen in een ligstoel met het nieuwe Plus Zomer Vakantieboek! Voor onderweg, op vakantie of gewoon voor thuis; met dit 124 pagina’s dikke vakantieboek vermaak je je uren. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven. Laat de zomer maar beginnen! Bestel ‘m snel met gratis verzending binnen Nederland.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden