Het nieuwe KMarMagazine (12-2015)

2 years ago


Text only:

Bekijk de online versie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


KMarMagazineJaargang 2, Nummer 12, 17 december 2015Het twaalfde KMarMagazine van 2015 staat voor u klaar. Om onderstaande links te gebruiken is directe verbinding met het internet noodzakelijk. De eerste editie van 2016 verschijnt eind januari.


 

Wat Age en Hans in Griekenland beleefdenAge was screener, Hans voer mee met de RHIB op de Egeïsche Zee. Ze beleefden de migratieproblematiek in Griekenland van heel dichtbij.
Lees verder...


 

Videojaaroverzicht KMar2015 was voor de KMar een bewogen jaar, alweer. KMarMagazine zette voor u de belangrijkste gebeurtenissen op een rij in een videoclip. Het jaar in ruim 6 minuten.
Lees verder...


 

Achter de schermen bij het TFCHet Thuisfronfcomité KMar en Nationale Politie is de verbindende schakel tussen de uitgezonden collega en het thuisfront. Benieuwd wat het TFC allemaal doet?
Lees verder...


 

Een dagje KMarren met... (video)Adjudant Jacco is chauffeur en boordschutter op de YPR 765 KMar. Onlangs had hij een oefendag en daar is een mooie video van gemaakt.
Bekijk de video...


 

Lees nog meer in het magazineLees in dit KMarMagazine ook de over de ontwikkeling van het LTC, bekijk de 12 mooiste foto's van 2015, ontdek hoe API werkt, lees wie er de groeten uit Apeldoorn doet en kies het beste artikel van afgelopen jaar.
Naar de voorpagina...


 

Colofon


Ministerie van Defensie

Mediacentrum Defensie

kmar.magazine@mindef.nl


Koninklijke Marechaussee

KMarMagazine is een uitgave van de Koninklijke Marechaussee, geproduceerd door het Mediacentrum Defensie.


 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan nu af
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Rijksoverheid.nl

Categories: Government
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018