Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Op maandag 6 juni is het niet alleen Tweede Pinksterdag maar ook de Dag van het Kasteel. Kastelen zijn vaak oeroude overlevers van de tijd en kunnen geweldige smaakmakers in het landschap zijn. Met deze tips zit je boordevol inspiratie om een kasteelwandeling te gaan maken!
 
Het nieuwste Magazine Wandel.nl is uit!

Vandaag verschijnt het nieuwste Magazine Wandel.nl. Hierin lees je onder meer een interview met oud-volleybalkampioen Bas van de Goor, tips over sportmassage en veel verhalen over mooie routes in binnen- en buitenland. Ben je KWbN-lid? Dan ontvang je het magazine de komende dagen per post. Nog geen abonnement? Bestel het magazine dan hier:
 
Het bruist op Landgoed Vilsteren

Aan een groene bosrand in Overijssel ligt landgoeddorp Vilsteren, met de Vecht op een steenworp afstand. Een fijne plek om van de natuur te genieten én om op zaterdag 2 juli de sfeer te proeven tijdens de Landgoedwandeltocht Vilsteren Bruist! Je kunt kiezen uit drie prachtige landgoedwandelingen van 8, 15 of 25 km.
 
 
 
Welke LAW zet jij op je bucketlist? Deel 1: Marskramerpad
De komende weken delen we samen met Wandelnet de mooiste Lange-Afstands-Wandelpaden (LAW's) langs onontdekte plekken van Nederland, dwars door steden en over eeuwenoude onverharde paden.
Met voor de liefhebbers ook steeds een dagetappe van 10 tot 25 km. Dit keer: het Marskramerpad.
 
 
Doe mee aan het Intersport wandelevent in Eindhoven

Nog geen wandelplannen op zaterdag 25 juni? Intersport Biggelaar heeft een gevarieerde wandeltocht georganiseerd door Eindhoven en in het groene buitengebied en enkele dorpjes rondom de Brabantse stad. Schrijf je nu gratis in voor de 10, 20 of 30 km en dan zien we je graag aan de start!
 
Voor elke ondergrond een passende Teva

Teva is natuurlijk een icoon voor iedere wandelaar, en voor veel mensen is het een pre dat de sportsandalen worden gemaakt van gerecyclede materialen. Tijd voor een ode aan drie zomerstappers uit de collectie. We hebben voor elk type schoeisel meteen wat fijne wandelroutes getipt!
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland