Het team van Italië Magazine wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! - Il team di Italië Magazine vi augura un Buon Natale e un Felice Anno Nuovo!

Nu in de winkel

Het nieuwe nummer van Italië Magazine is nu overal verkrijgbaar. Met in dit nummer onder andere de volgende onderwerpen:

- op bezoek bij het Italië Magazine Restaurant van het Jaar 2019, het Maastrichtse Gio’s Cucina Casalinga
- een wandeling langs de Via del Volto Santo in Toscane
- shoppen (en eten en drinken) in stijl in Milaan, Rome en Florence
- 11 nieuwe en bijzondere musea
- portret van motorcoureur en publiekslieveling Valentino Rossi
- slapen bij de boer, een mooi alternatief voor de wintersport
- de bijzondere stoffen van Fortuny, de magiër van Venetië.

De verrader

Het waargebeurde verhaal achter het Maxi-proces tegen de maffia in Palermo. Het verhaal gaat over de Cosa Nostra, de Siciliaanse maffia waar begin jaren ’80 de vrede van korte duur was. Tommaso Buscetta, een hooggegplaatst lid van de Cosa Nostra duikt onder in Brazilië, maar intussen worden zijn vertrouwelingen één voor één vermoord. Wanneer Buscetta opgepakt wordt en uitgeleverd aan Italië, neemt hij een beslissing die de geschiedenis zal veranderen: hij zal als eerste de omertà (zwijgplicht) doorbreken.
Wij mogen 5x2 kaarten voor ‘Il Traditore’ weggeven. Klik hier om kans te maken.

Rozengeur & glans

Het perfecte cadeauidee voor de feestdagen! Deze schattige verstuiver ziet eruit als een parfumflacon van weleer, maar er zit glanspoeder in. Hiermee geef je je lichaam en haar een frisse uitstraling. Bovendien voelt het zijdezacht aan en laat het poeder een delicate rozengeur achter.
Collistar, perfumed highlighting powder glow effect, € 35,20. www.collistar.com

Vluggertje

Deze Italiaanse remake van de Spaanse thriller ‘Contratiempo’ is een ware race tegen de klok. Adriano wordt wakker in een hotelkamer en ziet het levenloze lichaam van zijn minnares Laura liggen. De deur is van binnenuit afgesloten en Adriano claimt onschuld. Samen met een ervaren advocate moet hij op zoek naar ontlastend bewijs. Zij dwingt hem tot volledige openheid waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.
Wij mogen 5x2 kaarten voor ‘Il Testimone Invisible’ weggeven. Klik hier om kans te maken.

Politiek spel

1994 is het laatste deel van een trilogie over het Italië onder Berlusconi. In acht afleveringen zie je hoe de regering van de Eerste Republiek valt en een nieuwe republiek onder leiding van Silvio Berlusconi ontstaat. Spindoctor Leo (Stefano Accorsi) heeft alles op alles gezet om Berlusconi premier te maken. Hij weet dat het niet makkelijk is om de macht te krijgen, maar de macht behouden lijkt een bijna -onmogelijke missie. Veranderingen zijn ook lastig voor populist Pietro (Guido Caprino). Veronica (Miriam Leone) is de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden, maar haar vergeten kan hij niet. De voormalige tv-ster moet beslissen wie haar levenspartner wordt, maar ondertussen beseft ze dat ze niet meer het mooie speeltje van een sterke man wil zijn. Ze wil zelf een machtig persoon zijn en wordt parlementariër. Te bekijken op lumiereseries.com en verkrijgbaar op dvd.
Wij mogen 3 exemplaren van de DVD-set weggeven. Klik hier om kans te maken!

-advertentie-

Italiaans leren in Amsterdam

Leer in 2020 Italiaans bij Taalinstituut ItaliaItalia!  Zo realiseer je jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar. Vanaf 20 januari starten bij ItaliaItalia in Amsterdam weer de nieuwe cursussen Italiaans. Onze hoog gekwalificeerde en ervaren docenten zijn moedertalig en leren je tijdens de lessen aan de hand van alledaagse situaties de taal op een actieve manier te beheersen. Met de aanpak van ItaliaItalia leer je al snel Italiaans spreken! Ons aanbod bestaat uit korte of langere cursussen, intensieve (privé)cursussen en speciale trainingen voor bedrijven. Il team di ItaliaItalia ti aspetta e ti augura Buone Feste!

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list