Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

52-jarige vrouw om het leven gekomen bij ongeval op Kuinderweg

Noordoostpolder
Bij een verkeersongeluk op de Kuinderweg, tussen Emmeloord en Luttelgeest, is een 52-jarige vrouw uit Dirksland om het leven gekomen. Dat meldt de politie. 

Lees het artikel



OM: dood 18-jarige Ryan was mogelijk eerwraak door broers

Lelystad
De twee mannen die begin juni werden opgepakt na de vondst van een overleden vrouw bij Lelystad zijn de broers van het slachtoffer. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. Ook wordt de vader verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Lees het artikel



Vrouw 60 dagen langer vast voor dood jong kind in wijk Horst

Lelystad
Een Lelystadse vrouw die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een jong kind in de wijk Horst, mag nog eens zestig dagen langer vastgehouden worden. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank donderdag bepaald.

Lees het artikel



Japanner op proef bij Almere City FC 

Almere
De Japanner Sota Kitano is de komende twee weken op proef bij eredivisieclub Almere City FC. De 19-jarige aanvaller is afkomstig van het Japanse Cerezo Osaka, de club waar Almere City een samenwerkingsverband mee heeft. 

Lees het artikel



Dronten maakt starterslening voor huizenkopers aantrekkelijker

Dronten
De gemeente Dronten gaat de starterslening aanpassen. Dat heeft de gemeenteraad tijdens de raadsvergadering donderdagavond unaniem besloten. Niet alleen de voorwaarden, maar ook de maximale aanschafwaarde van een huis wordt aangepast. 

Lees het artikel



Eerste bouwkringloopwinkel van Flevoland opent dit najaar

Lelystad
Een primeur voor Flevoland, zeggen de initiatiefnemers van de eerste bouwmarkt voor tweedehands materialen. De bijzondere winkel komt in het najaar in een deel van kringloop De Groene Sluis in Lelystad. 

Lees het artikel



Ruit bedrijfspand mogelijk gebroken met vuurwerk: elektrische fietsen gestolen

Almere
Bij een bedrijfspand aan de Oliemolenstraat in Almere Buiten zijn meerdere elektrische fietsen gestolen. Dat meldt de politie. Mogelijk is vuurwerk gebruikt om een ruit te breken. 

Lees het artikel



Eenrichtingsverkeer in drukke horecastraat Urk gaat na de zomervakantie in

Urk
Wie wel eens in het weekend een bezoekje brengt aan het oude dorpscentrum van Urk zal zich er allicht over verwonderd hebben: de drukte in de smalle straatjes. Vooral op zomerse dagen krioelen toeristen, Urker strand- en horecabezoekers en winkelend publiek dwars door elkaar heen.

Lees het artikel



Publiek geniet van uitverkochte revue van Creil: 'Alles lekker aangedikt'

Creil
"Sorry ik moet u teleurstellen", zei Mariska Schutte van de revuecommissie tegen mensen die geen kaartje meer konden krijgen voor de revue in Creil. De tent in het dorp waar de revue werd gehouden zat bomvol.

Lees het artikel



Extra busjes EBS niet genoeg, vervoerder komt met grotere bus

Flevoland
EBS gaat tussen Lelystad en Emmeloord na 21:00 uur een grotere bus inzetten. Op dit moment rijden er vanwege de afgeschaalde dienstregeling acht-persoonsbusjes, maar die kunnen het aantal reizigers niet aan. 

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland