Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

Ruiten van meerdere basisscholen ingegooid: 'Het is dagelijks prijs'

Lelystad
Bij openbare basisschool De Lepelaar in Lelystad is een flink aantal ruiten ingegooid. Vooral de ramen die net uit het zicht liggen van de rijbaan zijn aan diggelen geslagen.

Lees het artikel



Asfalt tussen Almere en Utrecht krijgt verjongingskuur, A27 dit weekend dicht

Almere
Voor het derde weekend op rij wordt er gewerkt aan de A27 tussen Almere en Utrecht en is de weg in deze richting volledig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot een half uur.

Lees het artikel



Twee internationaal gezochte mannen zijn opgepakt en het land uitgezet

Almere
Twee mannen die begin mei in Almere werden aangehouden zijn het land uitgezet en overgedragen aan de politie in het buitenland. Beide mannen stonden internationaal gesignaleerd omdat ze nog lange celstraffen moeten uitzitten.

Lees het artikel



Joost Klein geboren bij Stichting AAP: babybaviaan vernoemd naar songfestival-artiest

Almere
Bij Stichting AAP is een uit Frankrijk geredde baviaan bevallen van een jong. De stichting heeft besloten de babybaviaan te vernoemen naar de Nederlandse vertegenwoordiger op het Eurovisie Songfestival: Joost Klein. De net bevallen 'euromama' en haar jong maken het volgens de stichting goed. 

Lees het artikel



Aanslag in Almere: 'De complete roldeur is eruit geblazen'

Almere
Een explosie bij een bedrijfspand aan de Neonweg in Almere heeft in de nacht van donderdag op vrijdag de toegangsdeur van het pand zwaar beschadigd.

Lees het artikel



Boa's na blunder gemeente weer inzetbaar in Lelystad

Lelystad
Elf van de vijftien buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) uit Lelystad die niet meer bevoegd waren zijn vrijdagochtend weer beëdigd. Dit betekent dat zij per direct weer volledig inzetbaar zijn en, naast toezichthoudende taken, ook weer opsporingsbevoegdheden hebben.

Lees het artikel



Buurtbus Lelystad vaak overvol; vereniging vraagt EBS om bij te springen

Lelystad
De Buurtbus in Lelystad is op sommige dagen zo populair, dat het busje te klein is om alle reizigers mee te nemen. Daarom is de Buurtbusvereniging Lelystad met vervoersbedrijf EBS in gesprek over de inzet van extra busjes of een groter exemplaar. "We hopen gewoon op versterking", zegt voorzitter Pieter Cassé van de Buurtbusvereniging Lelystad.

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland