Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

Nationele Oldtimerdag hoogtepunt voor autoliefhebbers

Lelystad
De Batiavahaven in Lelystad stond zondag vol met bijzondere oldtimers. Voor de één is het gewoon een auto, maar voor de ander een onderdeel van de familie, een jongensdroom, of het belangrijkste bezit dat gekoesterd en gepoetst moet worden. Veel van die liefhebbers kwamen naar de Nationale Oldtimerdag in Lelystad.

Lees het artikel



Uit-jeTent Festival zet Noordoostpolder op de kaart als kampeerparadijs

Noordoostpolder
Het veertiende Uit-jeTent Festival trok dit weekend bijna duizend kampeerders naar 21 verschillende locaties in Noordoostpolder. Voor deze gelegenheid mochten zij hun tent of caravan neerzetten op vaak unieke plekken, zoals een golfterrein, een wijngaard of bij een zorgboerderij.

Lees het artikel



KNRM rukt uit voor zeilboot met kind aan boord nadat mast afbreekt

Urk
Reddingswerkers van de KNRM op Urk zijn zaterdagmiddag uitgerukt voor een zeilboot op het IJsselmeer waarvan de mast was afgeknapt. De twee opvarenden, onder wie een kind, dreigden daardoor op de stenen van de dijk te slaan. 

Lees het artikel



Geen hitte maar regen en wind tijdens Almere City Run: 'Voor de lopers lekkerder'

Almere
Geen hitte, maar regen en wind zondag tijdens de 13e editie van de Almere City Run, waar deelnemers konden kiezen uit 15, 10 en 5 kilometer.

Lees het artikel



Stockcar crasht op Midland Circuit, bestuurder bekneld

Lelystad
Op het Midland Circuit in Lelystad is zondagochtend een raceauto gecrasht. De stockcar ging rechtdoor in een bocht en knalde daarna tegen een muur. De bestuurder raakte gewond, de brandweer moest hem uit het autootje bevrijden. 

Lees het artikel



Flevolandse uientelers gezocht voor bodemonderzoek

Flevoland


Lees het artikel



Actieve vrouwen krijgen lintje voor bijdrage aan Urker cultuur 

Urk
Christianne Kapitein en Tineke Hartman-Groen van Musicalschool Light Up op Urk hebben zaterdagavond een koninklijke onderscheiding ontvangen uit handen van burgemeester Jan Westmaas.

Lees het artikel



D66: Rijk laat het afweten bij noodzakelijke impuls voor Lelystad 

Lelystad
Het Rijk laat Lelystad in de steek bij de pogingen om de positie van de stad te versterken. Dat stelt D66-gemeenteraadslid Sanne de Wilde in het programma Over Flevoland Gesproken.

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland