Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

Stationsdreef krijgt make-over: nieuw asfalt en meer groen

Lelystad
Wie wel eens op de Stationsdreef in Lelystad rijdt, zal hebben opgemerkt dat de weg vol kuilen, half gerepareerd asfalt en weggevaagde belijning zit. Tijd voor een make-over, vindt de gemeente. Maandag beginnen werkzaamheden om de weg op te knappen. 

Lees het artikel



Burgemeester wil eindelijk actie van Den Haag tegen "professionele bommen" 

Almere
De regering moet dringend actie ondernemen tegen zwaar illegaal vuurwerk dat wordt gebruikt bij aanslagen op woningen. Die oproep doet burgemeester Hein van der Loo van Almere in het programma Over Flevoland Gesproken. 

Lees het artikel



Langer cameratoezicht bij Almeerse synagoge: 'Angst door Gaza-conflict blijft'

Almere
Het tijdelijk cameratoezicht bij de Joodse synagoge in Almere Stad blijft voorlopig bestaan. Dat heeft burgemeester Van der Loo besloten. De maatregel werd in december ingevoerd vanwege het conflict tussen Gaza en Israël. Bezoekers voelen zich onveilig sinds de oorlog en dat is niet veranderd, zegt Van der Loo over de verlenging van het toezicht tot eind oktober.

Lees het artikel



Veilingen tijdens haringparty's leveren tienduizenden euro's voor goede doelen op

Flevoland
Haringparty's in Lelystad en Dronten hebben in totaal 42.500 euro opgeleverd voor verschillende goede doelen. Traditioneel worden bij de start van het haringseizoen door serviceclubs zoals de Rotary veilingen georganiseerd waarvan de opbrengst gaat naar projecten in eigen gemeente.

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland