Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én leukste nieuws van vandaag.

Burgemeesters Dronten en Zeewolde: tijdstip antisemitisme-brief collega's onhandig

Flevoland
We staan achter de inhoud van de antisemitisme-brief van onze collega-burgemeesters, maar we vinden het tijdstip waarop die brief is gepubliceerd niet handig. Dat zeggen burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde en burgemeester Jean Paul Gebben van Dronten. 

Lees het artikel



Vrijmarkt, crossen en prinsessen: Dit was Koningsdag 2024 in Flevoland

Flevoland
Flevoland stond zaterdag helemaal in het teken van Koningsdag. We hebben je de hele dag op de hoogte gehouden van de activiteiten in de provincie. 

Lees het artikel



Omgekomen automobilist is vrouw (72) uit Almere

Lelystad
Het slachtoffer dat vrijdagmiddag om het leven kwam bij een ongeval in Lelystad is een 72-jarige vrouw uit Almere. Dat meldt de politie. 

Lees het artikel



Treinen van en naar station Almere Centrum rijden weer

Almere
Een deel van het treinverkeer naar Almere heeft zaterdagmiddag tot ongeveer 16.30 uur stilgelegen. Volgens de NS konden er tussen Almere Centrum en Almere Poort voor ruim anderhalf uur geen treinen rijden.

Lees het artikel



Jongen kort in brand en boetes voor scooterrijders tijdens Koningsnacht Urk

Urk
Koningsnacht op Urk is relatief rustig verlopen. Dat meldt de politie aan de lokale krant Het Urkerland. Koningsnacht is op Urk is traditiegetrouw afgesloten met het brommerrijden zonder uitlaat door het dorp.

Lees het artikel



Joost Meijs van Coloriet: 'Denk aan je oude dag'

Flevoland
Het moet anders met de ouderenzorg. Dit omdat er te weinig personeel is in de zorg. Dat 'anders' is volgens voorzitter Joost Meijs van de raad van bestuur van zorginstelling Coloriet vooral door met anderen in gesprek te gaan: "Als het goed is, bereid je je daar individueel op voor. Maar we zien ook dat dat nog weinig gebeurt op dit moment."

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland