Goedenavond,

Dit is het belangrijkste én opvallendste nieuws van vandaag.

Almeerder van 19 jaar verdacht van gewapende overval op tabakszaak Botplein

Almere
De politie heeft een 19-jarige man uit Almere aangehouden in het onderzoek naar de gewapende overval op de tabakszaak aan het Botplein in Waterwijk. Deze vond woensdag 25 september plaats.

Lees het artikel



Drie gewonden naar het ziekenhuis na aanrijding Kustendreef

Lelystad
Bij een aanrijding op de kruising van de Kustendreef en Oostranddreef in Lelystad zijn zaterdagochtend drie mensen gewond geraakt. Twee auto's botsten daar op elkaar.

Lees het artikel



Stichting GOL Lelystad wint landelijke prijs voor activiteit Prokkelweek

Lelystad
Stichting GOL uit Lelystad heeft de Zilveren Prokkel gewonnen in de categorie 'Beleven en Ontmoeten'. De Gouden en Zilveren Prokkels zijn prijzen die worden uitgereikt aan organisaties die activiteiten organiseren tijdens de landelijke Prokkelweek. Dit is een week waarin wordt aangemoedigd om mensen met en zonder verstandelijke beperkingen samen te brengen.

Lees het artikel



Gezin geschrokken maar ongedeerd na explosie bij woning

Almere
Bij een woning aan de Nobelstraat in de wijk Nobelhorst in Almere is vrijdagavond laat een brand uitgebroken. De politie gaat ervan uit dat de oorzaak een explosief is geweest die bij de voordeur is afgegaan.

Lees het artikel



Overlast voor verkeer door meerdere afsluitingen A6

Emmeloord
Er wordt flink gewerkt aan de A6. De weg is dit weekend afgesloten tussen Joure en Lelystad richting Emmeloord vanwege onderhoudswerkzaamheden. De afsluiting duurt nog tot maandagochtend 05.00 uur. 

Lees het artikel



Schaatstalent Rick Meijer verkoopt bloembollen om sportcarrière te bekostigen

Dronten
De 21-jarige marathonschaatser Rick Meijer uit Dronten schaatst al sinds zijn elfde. Hij traint in al zijn vrije tijd en hij heeft er ook nog een baantje naast. Maar met alleen dat baantje redt hij het niet.

Lees het artikel



Sportevenementen afgeblazen, 'gemeenten te streng rond vergunningen'

Flevoland
Organisatoren van sportevenementen zouden wat meer medewerking moeten krijgen van de gemeenten in Flevoland. Daarvoor pleit directeur Rudi Tuijn van Sportservice Flevoland. In het programma Over Flevoland Gesproken geeft Tuijn uiting aan zijn zorgen over het grote aantal sportevenementen dat wordt afgeblazen. Eén van de factoren die daarbij een rol speelt is de strenge regelgeving.

Lees het artikel



Lelystadse wethouder: 'Trots op iedereen die strijdt tegen eenzaamheid'

Lelystad
"Ik ben trots op alle mensen en organisaties in de gemeenschap die een rol spelen in de strijd tegen eenzaamheid." Dat zegt de Lelystadse wethouder Annemieke Messlink-Dijkstra in over de week tegen eenzaamheid. In haar stad zijn 75 mensen en organisaties die zich hebben aangesloten in de coalitie 'Eén tegen eenzaamheid'. 

Lees het artikel


Lees meer nieuws in onze app
     
YouTube
Instagram
Twitter
Facebook
TikTok
U kunt zich indien gewenst weer afmelden.
Afmelden
Bekijk e-mail in browser



© OmroepFlevoland