Het nieuws van Say Yeah!

Het is even geleden dat we de nieuwsbrief verstuurden. Mooie aanleiding voor deze nieuwsbrief is de nieuwe website van Say Yeah. Vanaf nu zullen we frequent ons nieuws met jullie delen.

Vriendelijke groet, Team Say Yeah

1. Nieuwe Website

We zijn trots om aan te kondigen dat onze nieuwe website nu live is! Ontdek onze allernieuwste producties en de recente ontwikkelingen van de studio. Neem een kijkje en laat je inspireren door ons creatieve werk!

2. Twente Board Event

In opdracht van de Twente Board hebben wij tijdens het jaarlijks event op 1 november in de Schouwburg Hengelo de regie gedaan. Beeld, geluid, licht en afstemming van het programma zijn heel belangrijke elementen voor een succesvolle avond. 

3. Wout Brama

We hadden de eer om voor FC Twente de productie en regie te mogen verzorgen voor de legendarische afscheidswedstrijd van Wout Brama. Van 7 camera regie tot aan het vuurwerk. Live op RTV Oost en ESPN. Ook hebben we vele video's gemaakt en een speciale trailer om Wout te verrassen. Al met al een prachtige avond in de Grolsch Veste.

4. Familiezaken

In co-productie met RTV Oost gaan we ook dit seizoen weer 8 afleveringen van FamilieZaken produceren. Bijna 75 % van alle bedrijven in Overijssel is een familiebedrijf en vaak een MKB bedrijf. Interesse om mee te doen? Laat het ons weten!

5. Videoproducties

We hebben onlangs weer gave videoproducties gemaakt voor Auping, Wavin, Zonduurzaam, Bolk en andere mooie opdrachtgevers. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website. 

6. Studio

Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak van online informatiedeling. Voor een betrouwbare en overtuigende presentatie kiezen zij voor de studio van Say Yeah. Waarbij de professionele beeldkwaliteit vaak de doorslag geeft. Ontdek de mogelijkheden die onze studio u kan bieden.

Neem contact op voor meer informatie!

7. Sales event Ausnutria

Ausnutria benut consequent de faciliteiten van Say Yeah's Studio voor hun sales bijeenkomsten, waarbij hun wereldwijde salesteams digitaal samenkomen. Deze aanpak is niet alleen efficiënt en kostenbesparend, maar biedt ook het gemak van terugkijken. Hierdoor verkrijgt de sales-director waardevolle inzichten voor toekomstige ontwikkeling en strategische sturing.

8. AI met Video

Artificial Intelligence (AI) is niet meer weg te denken. Een nieuwe wereld voor contentmakers. Ook wij gebruiken AI al in onze producties. Denk aan voice-overs, muziek en beelden. Wil je hier meer van weten. Contact ons!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en ontdek het zelf!


Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond? Bekijk online.
Deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Uitschrijven.