Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk het online in uw browser.
header
Ons overzicht van vrijdag 21 juni 2024
De nieuwsbrief van de provincie Overijssel met de laatste nieuwsberichten, onze evenementen, besluiten, politieke agenda en vacatures. Deel deze nieuwsbrief: FacebookLinkedIn
windmolens Tolhuislanden
Inloopavond over energiebeleid biedt inwoners ruimte voor gesprek

Inwoners uit Overijssel zijn op woensdagavond 3 juli vanaf 19:00 uur welkom om met Statenleden in gesprek te gaan over de voorgenomen Omgevingsverordening en inpassing zon en wind. Dit energiebeleid van Overijssel heeft ter inzage gelegen. De inloopavond maakt het mogelijk om uitgebreid met Statenleden hierover te spreken. De inloopavond is een nieuw initiatief van Provinciale Staten. Iedereen is welkom, vooraf aanmelden is gewenst.

De inloopavond is bedoeld om inwoners in contact te brengen met Statenleden die een besluit moeten nemen over het energiebeleid van Provinciale Staten. De avond biedt deelnemers de mogelijkheid om zonder tijdsdruk ontspannen met elkaar het gesprek aan te gaan. Zij kunnen hun visie, aandachtspunten, kansen en zorgen die er zijn met betrekking tot de plannen voor zon en wind meegeven aan de Statenleden. Dat maakt dit moment anders dan bijvoorbeeld een inspraakmoment waarbij een inwoner niet meer dan vijf minuten heeft om haar of zijn punt te maken. Provinciale Staten vragen belangstellenden om zich vooraf aan te melden door een mail te sturen naar statengriffie@overijssel.nl .

Overijsselse agenda 2024 

Volledige agenda

statenzaal
Besluitenlijst van Gedeputeerde Staten (GS) en Provinciale Staten (PS)
Vacatures