Beste ,

Het is ontzettend spannend. GroenLinks-PvdA en de PVV gaan nek-aan-nek in de Europese verkiezingen volgens de laatste peilingen. Iedere stem telt dus om de opmars van radicaal-rechts te keren en te kiezen voor Europa, voor onze veiligheid, voor bestaanszekerheid, voor het klimaat. En daarmee ook voor Nederland.

Ik ga stemmen

Ik schreef het je al eerder: veel te veel mensen zéggen wel dat ze willen gaan stemmen, maar doen het uiteindelijk niet. Bij de Europese parlementsverkiezingen gaat dat om zo’n 40 procent van de mensen. En dat terwijl een hoge opkomst voor links-progressieve partijen deze keer echt cruciaal is.

Wat kunnen we daaraan doen?

Uit onderzoek blijkt het effectiefste middel simpelweg een afspraak met jezelf te maken om te gaan stemmen. En dat is net zo eenvoudig als het klinkt: meld je aan via onze website. Dan ontvang je een kalenderuitnodiging voor 6 juni. Én er staan drie appjes klaar om te delen met vrienden en familie. Want de opkomst verhogen, doe je niet alleen. Daar hebben we iedereen die ons een warm hart toedraagt voor nodig. 

Ik maak een stemafspraak

Heb jij een afspraak met jezelf gemaakt? Heel goed. Verdriedubbel je stem en zorg dat al jouw vrienden, collega’s en familieleden zich ook aansluiten. Samen zorgen we zo voor de hoogste opkomst ooit. 

Samen gaan we deze verkiezingen winnen. Ik reken op jullie.

Hartelijke groet,

Laura Vissenberg
Campagneleider GroenLinks-PvdA

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.