Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 23 juni
Weetje: Een jetlag is zwaarder voor vrouwen dan voor mannen

Het Quest Vakantieboek is uit

Na alle positieve reacties van vorig jaar konden we niet anders dan dit jaar weer een vakantieboek boordevol spelletjes, weetjes en doe-dingen maken. Maar liefst 132 pagina's vol plezier, en hij is nu overal verkrijgbaar! Alvast een fijne vakantie gewenst!




Test: In welk land zou jij moeten wonen?

Merk je op vakantie dat je Nederland zat bent, maar ben je er nog niet helemaal uit in welk land je dan moet gaan wonen? Geen zorgen. Doe deze test en wij vertellen je of je een mediterraans type bent, of dat bijvoorbeeld het harde leven in Rusland meer bij jou past. Of dat je gewoon in Nederland moet blijven.




Zomeraanbieding!

Quest is een mooie mix van langere artikelen die je brein prikkelen, adembenemende fotoseries en interessante rubrieken. Elke maand schotelt Quest je een selectie van het meest opzienbarende wetenschapsnieuws, de beste vragen en antwoorden en een lading leuke weetjes voor. Neem nu dit abonnement en word op een leuke manier wijzer!
 




Wie heeft de bikini bedacht?

Hier en daar zie je soms nog een badpak of een boerkini. Maar vrouwen dragen op het strand over het algemeen een bikini. Het is misschien wel de meest populaire badkleding ooit gemaakt. Wie is ervoor verantwoordelijk?
 




Wat staat er in het Quest Vakantieboek?

In het Quest Vakantieboek vind je dit jaar natuurlijk weer zomerse vragen & antwoorden, doe-dingen zoals puzzels en een leuke quiz. Maar ook artikelen, bijvoorbeeld over de manier waarop Europa de Nederlanders ziet. Klik verder om virtueel door het Vakantieboek te bladeren!
 




Meest gelezen: Waarom jij een watje bent

Alles is gevaarlijk geworden, lijkt het wel. Als het hard waait, geeft het KNMI een weeralarm af, na een paar griepgevallen zijn we bang voor een epidimie. Softdrugs zijn niet zo onschuldig als ze waren, en van vuurwerk ga je dood. We zijn met z'n allen enorme angsthazen geworden, zoveel is duidelijk. Maar waarom?
 




Maak de perfecte panoramafoto

Lastig hè, een goede panoramafoto maken? Niet met de Panoramic Pod! Zet je telefoon in de houder en laat 'm met één druk op de knop 270 graden ronddraaien. Ook leuk: omdat je telefoon automatisch draait, kun je panoramaselfies maken.