ELF Voetbal nieuwsbrief van 24-03-2020
Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Spakenburg-spits Bitter vloog na coronanieuws naar Dubai: "Mijn schoonfamilie woont hier"

Net hersteld van een blessure, klaar om te vlammen. Toen kwam ineens het nieuws dat Jordi Bitter zijn doelpuntendrift maar moest bewaren tot na het coronavirus. De spits van Spakenburg zit momenteel in Dubai in afwachting van de mogelijke hervatting van het seizoen.

Lees verder
Het visitekaartje waarmee Eljero Elia straks een nieuwe club hoopt te vinden

Wie in Turkije voetbalt, heeft voor Nederlandse begrippen toch al aardig de anonimiteit opgezocht. Zeker de laatste periode raakte Eljero Elia bovendien steeds verder uit beeld, omdat hij kenbaar maakte zijn aflopende contract niet te verlengen. Met dit visitekaartje hoopt hij straks een nieuwe club te vinden.

Lees verder
Speel de Bundesliga 2019/20 Quiz!

Naast de Eredivisie liggen ook de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga voorlopig stil. Daarom hebben de tijd genoeg om onze kennis over deze competities te testen. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van de Bundesliga goed te beantwoorden?

Lees verder
Speel de Premier League 2019/20 Quiz!

Naast de Eredivisie liggen ook de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga voorlopig stil. Daarom hebben de tijd genoeg om onze kennis over deze competities te testen. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van de Premier League goed te beantwoorden?

Lees verder
Wie is de felbegeerde Napoli-revelatie Fabián Ruiz?

Fabián Ruiz is bezig aan een uitstekend seizoen in het shirt van SSC Napoli. De goede prestaties van de 23-jarige middenvelder zijn inmiddels ook opgevallen bij andere clubs. Verschillende Europese grootmachten hebben Fabián namelijk op hun verlanglijstje gezet.

Lees verder
Waarom zowel PSG als Inter niet meer zit te wachten op Icardi

Waar Mauro Icardi volgend seizoen zijn wedstrijden voetbalt? Blijft onduidelijk, zolang de clubs die hij dient niet meer op hem zitten te wachten. Terwijl Internazionale een ander pad heeft getrokken sinds Icardi op huurbasis naar PSG vertrok, is hij ook in Parijs geen zekerheidje meer.

Lees verder
Wie zijn de sterkhouders van Ligue 2-koploper FC Lorient?

Nu alles stilligt is het een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen naar de goed presterende clubs op een niveautje lager. Koploper in Ligue 2 is FC Lorient. Wie zijn de opvallende spelers bij de ploeg?

Lees verder
Het moeizame debuutjaar van Adrián Dalmau in het shirt van FC Utrecht

Adrián Dalmau vierde maandag zijn 26e verjaardag, al zal de Spanjaard alle festiviteiten vanwege het coronavirus moeten verplaatsen. De spits is bezig aan zijn eerste seizoen in het shirt van FC Utrecht en zal zeker niet tevreden zijn met zijn debuutjaar in Stadion Galgenwaard.

Lees verder
Borussia Dortmund - Hertha BSC18-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Crystal Palace - Chelsea FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Arsenal FC - Leicester City18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Southampton FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL