ELF Voetbal nieuwsbrief van 21-03-2020
Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Interview Michel Kreek: "Bravoure, directheid, daarvan is Sjaak Swart de verpersoonlijking"

Hij is nu 81 jaar en speelde van 1956 en 1973 liefst 463 wedstrijden voor Ajax. Niet voor niets is Sjaak Swart Mister Ajax. Nog steeds is de band hecht. Michel Kreek: "Volgens mij heeft hij zelfs nog nooit een wedstrijd van Lucky Ajax gemist."

Lees verder
De Jukebox: Damil Dankerlui (Willem II)

We hebben de muziekrubriek De Jukebox afgestoft en nieuw leven ingeblazen op ELF Voetbal. Een speler stelt een top 5 samen van nummers waar hij erg graag naar luistert. We openen deze nieuwe serie met de keuze van Damil Dankerlui, de 23-jarige rechtsback van Willem II.

Lees verder
Interview Chris Wobben - Wat doet een voetbalcommentator als er niet wordt gevoetbald?

Zijn werk is praten. Veel praten. Moeten we al medelijden hebben met het gezin van voetbalcommentator Chris Wobben? Nee hoor, dat niet. "Ik ben natuurlijk wel een prater, maar ze worden thuis niet gek van me. Die professionele modus van zoveel mogelijk beschrijven hoef ik hier gelukkig niet aan te spreken."

Lees verder
Speel de Ronald Koeman Quiz!

Onze bondscoach is vandaag jarig! Hoe oud Ronald Koeman is geworden, gaan we alleen niet verklappen, want dat is de eerste vraag van onze quiz over Koeman. De vragen leiden je door de hele loopbaan van de succesvolle trainer. Heel veel succes!

Lees verder
Met deze spelers gaat Leeds United aan kop in het Championship

Het is maar de vraag of de competities dit seizoen nog hervat kunnen worden. Wellicht besluit de UEFA de competities te stoppen en de koplopers uit te roepen tot kampioenen. In dat geval zou Leeds United als lijstaanvoerder van het Championship promoveren naar de Premier League. Welke spelers zorgen voor de goede prestaties van Leeds?

Lees verder
Superelf: Maceo Rigters, Amsterdamse EK-held

In 2007 werd Maceo Rigters met Jong Oranje Europees kampioen. De nu 35-jarige Amsterdammer pakte op het toernooi tevens de topscorerstitel. Rigters voetbalde onder andere voor sc Heerenveen, NAC Breda, Willem II en Blackburn. Het Australische Gold Coast United was zijn laatste werkgever. De oud-spits wil volgend seizoen na een sabbatical graag aan de slag als trainer.

Lees verder
Deze topspelers werden grootgebracht bij; FC Basel

Door de gehele wereld breken talenten door bij clubs. De ene club koopt deze talenten graag op, terwijl de andere club naam maakt als talentenfabriek. In deze serie neemt ELF Voetbal de laatstegenoemde categorie onder de loep. In dit tweede deel: de talenten die doorbraken of groot werden gebracht bij FC Basel.

Lees verder
Talenten van de maand: Bundesliga

In de Europese topcompetities worden de individuele prijzen niet meer alleen aan het einde van het seizoen verdeeld. Steeds meer competities zijn namelijk maandelijkse spelersawards gaan introduceren. Zo worden er door heel Europa prijzen gegeven aan de speler van de maand, maar ook aan het grootste talent van de maand. Nu de competities stil liggen, kunnen we terugblikken op de toptalenten die de prijs voor het grootste talent van de maand al in ontvangst mochten nemen. In dit deel: de Bundesliga

Lees verder
Real Madrid - RCD Mallorca12-04-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Barcelona FC - Athletic Bilbao12-04-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Borussia Dortmund - Hertha BSC18-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Arsenal FC - Leicester City18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen