ELF Voetbal nieuwsbrief van 26-03-2020
Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Milot Rashica; van uitblinker bij Vitesse naar Liverpool-doelwit

Milot Rashica lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in de Bundesliga. De middenvelder annex aanvaller van Werder Bremen is namelijk op de radar verschenen van een aantal clubs uit de Premier League. De ex-speler van Vitesse kan zich opmaken voor een bijzonder fraaie transfer naar Engeland.

Lees verder
De meest doelpuntrijke duels uit de Eredivisie, KKD en KNVB Beker

De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker liggen voorlopig nog stil vanwege het coronavirus. Gelukkig werd er dit seizoen al een flink aantal spectaculaire wedstrijden afgewerkt door de Nederlandse profclubs. ELF Voetbal zet de meest doelpuntrijke ontmoetingen op een rijtje!

Lees verder
Speel de Jupiler Pro League 2019/20 Quiz!

Dinsdag hebben we al jullie kennis over de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga. Dit keer maken we het iets lastiger met de Jupiler Pro League, Ligue 1, Primeira Liga en Süper Lig. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van de Jupiler Pro League goed te beantwoorden?

Lees verder
Speel de Ligue 1 2019/20 Quiz!

Dinsdag hebben we al jullie kennis over de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga getest. Dit keer maken we het iets lastiger met de Jupiler Pro League, Ligue 1, Primeira Liga en Süper Lig. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van de Ligue 1 goed te beantwoorden?

Lees verder
Het seizoen van... FC Emmen

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt FC Emmen als huidige nummer twaalf aan bod.

Lees verder
Het seizoen van... Sparta Rotterdam

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt Sparta Rotterdam als huidige nummer elf aan bod.

Lees verder
Groundhopverhalen: Vleermuizen koppen in Valencia

Nog minimaal tien weken zullen we het zonder de mooiste vorm van voetbal moeten stellen: de soort die in een vol stadion gespeeld wordt. Speculatie over wanneer het precies weer mogelijk zal zijn hebben we al genoeg gezien. Wij gaan verder waar we gisteren gebleven waren: onvertelde verhalen uit het verleden opdiepen. Deel drie vandaag loopt in Valencia, dé bestemming voor ongeveer heel Nederland, lijkt het wel.

Lees verder
Groundhopverhalen: VIPs in Dunfermline

Nog minimaal tien weken zullen we het zonder de mooiste vorm van voetbal moeten stellen: de soort die in een vol stadion gespeeld wordt. Speculatie over wanneer het precies weer mogelijk zal zijn hebben we al genoeg gezien. Wij gaan verder waar we gisteren gebleven waren: onvertelde verhalen uit het verleden opdiepen. Deel vier: Dunfermline Athletic, een jojoclub in Schotland.

Lees verder
Borussia Dortmund - Hertha BSC18-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Crystal Palace - Chelsea FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Arsenal FC - Leicester City18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Southampton FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL