We kijken samen met u uit naar 2021 Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier...

Wij wensen u fijne feestdagen!

Geachte Do,

Wat is 2020 een ander jaar geworden dan we vooraf gedacht hadden! Een jaar wat zo goed begon, met prachtige muziekreizen in het vooruitzicht. Niemand had kunnen vermoeden dat we een aantal maanden later alleen maar bezig zouden zijn met het annuleren van reizen. 2020 werd een jaar waarin we helaas lang niet zoveel van muziek hebben kunnen genieten als dat we hadden gewild. Wij danken u voor uw medeleven, flexibiliteit en begrip. Ook dank voor de hartverwarmende berichten die we hebben mogen ontvangen. Dat doet ons goed! 

Persoonlijke videoboodschap van onze directeur Cees van Pelt

Met een feestelijke, muzikale afsluiting!

Wij missen u

De komst van het vaccin zorgt ervoor dat we voorzichtig weer vooruit kunnen kijken. We kijken er ontzettend naar uit om weer de mooiste klassieke muziekreizen voor u te kunnen organiseren. Op dit moment zijn wij bezig met het programma voor 2021, een aantal reizen staan al op de website. Zodra het definitieve programma bekend is hoort u uiteraard van ons!

Voor nu wensen wij u alvast fijne feestdagen toe met uw dierbaren. Wij kijken er naar uit om in 2021, samen met u, weer mooi muziekreizen te mogen beleven. 

Hartelijke groet,
Team Hannick Reizen 

Hannick Reizen maakt deel uit van de FST Group

Hannick Reizen

info@hannick.nl 

070 - 319 19 29

www.hannick.nl 

Facebook Twitter Instagram

Wilt u deze e-mail liever niet meer ontvangen? Klik dan op onderstaande link om u af te melden. 

Afmelden