bekijk hier de webversie

 LOWLANDS PRESENTEERT: HET THEATER- EN DANSPROGRAMMA!

 

EN VERDER...
DE VOGUE PERFORMANCE WORKSHOP, MEER VOGUE-BACKGROUND, DE OFFICIËLE DANS- EN THEATERTRAILER EN DE LOWLANDS VLAGGENONTWERPWEDSTRIJD
 

THEATER- EN DANSPROGRAMMA BEKEND

Ook dit jaar zie je op Lowlands weer een heleboel binnen- en buitenlandse theater-en dansgezelschappen. Je kunt maar liefst 13 voorstellingen in de Juliet en India bezoeken en zelf dansen kan bij de Vogue Performance Workshop, verzorgd door House of Vineyard. 
Lees hieronder meer! 

Toneelgroep Oostpool

Allemaal Mensen (Lowlands editie)

Veertien spelers met veertien persoonlijke verhalen vormen de basis voor deze moedige, geestige en ontroerende voorstelling over hoe we nú samen kunnen leven.
 

Scapino Ballet Rotterdam & Michiel Borstlap

Pas de Deux & TOF

Het oudste, meest vernieuwende dansgezelschap van Nederland viert zijn 75-jarige jubilieum op Lowlands met twee wonderschone dansstukken van toen en nu.


Nasrdin Dchar

JA

Persoonlijke en diepzinnige voorstelling over de liefde. Laat je meenemen op een reis langs continenten en culturen, die tegelijkertijd een zoektocht naar volwassenheid is.
 

Zoutmus

Kuikens van Beton

Deze vijf jongemannen switchen moeiteloos van droogkomische en absurdistische sketches naar een swingende funkrockband, waarbij de energie uit alle kieren en gaten spat.
 

Club Guy and Roni

Mechanical Extacy

Een ongepolijste dansvoorstelling naar de ravefeesten van weleer in de legendarische club RoXY. Een explosieve trip met vervaarlijk aanzwellende livetechno.
 

Saman Amini & Black Sheep can Fly

A Seat at the Table

Confronterend, actueel en beeldend; dit verhaal met trefzekere songs over ervaringen met racisme geeft je heel veel stof tot nadenken.
 

ISH

Welove90ish

Dit spraakmakende danscollectief brengt een adrenalinepompende dansvoorstelling met een kleurrijke 90ISH vibe en een soundtrack om je vingers bij af te likken.

Daarnaast zijn ook bevestigd voor het theater- en dansprogramma:ROSE STORIES & DARIA BUKVIĆ, THE RUGGEDS, ORKATER/DE NIEUWKOMERS MORE DOGS, CONNY JANSSEN DANST, VOGUE PERFORMANCE WORKSHOP, DE DANSERS, MIRA VAN DER LUBBE
 

HOUSE OF VINEYARD KOMT NAAR LOWLANDS

Dit jaar geen traditionele dansworkshop, maar een VOGUE PERFORMANCE WORKSHOP. Hier wil je zeker je tent wel voor uitrollen! Samen met House of Vineyard en duizenden andere Lowlanders duiken we dit jaar in de Heineken op zaterdagochtend met z'n alle in de performance-dansstijl VogueNiks uitslapen, strike a pose! 
Nu al nieuwsgierig naar Vogue en wil je meer weten over onder andere onze performance-hosts? We schreven een achtergrondartikel, vol filmpjes, foto's en zelfs een Vogue-woordenlijst! Lees het hier.

DOE MEE: ONTWERP EEN LOWLANDSVLAG 

🚩🏳‍🌈!! Yes de vlaggen mogen uit !!🏳‍🌈🚩
Dit jaar kun je ook weer meedoen aan de jaarlijkse Lowlands Vlaggen ontwerpwedstrijd. Strijk je kwast, potlood of penseel over het doek en verover jouw plekje in het vlaggenwoud of fame. Voor alle info, specificaties en vereisten, klik dan hier. 🤩 
DEADLINE: 26 juni  

STAY TUNED

Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Spotify. Voor achtergrond en diepte-interviews kun je je abonneren op de LLOWCAST.

Wil je het jezelf makkelijk maken en een Facebook Messenger notificatie ontvangen wanneer we nieuws hebben? Regelen we voor je! Meld je aan via Facebook Messenger en de rest wijst zich vanzelf. Dan ben je ook nog eens als eerste op de hoogte!
Copyright © 2019 Lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Contact:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Instellingen:

Wijzig je instellingen of meld je af.