‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
Uitfeest UA UitFeest XL Banner

Dit weekend is het UITfeest, zien we je daar?

Dit weekend is het UITfeest en daarom in dit Culturele Zondagen-bericht alle aandacht voor deze jaarlijkse start van het culturele seizoen. Wij verzenden vanaf dit jaar alle informatie over het UITfeest via de UITmail. Wil je niets missen en volgend jaar weer op de hoogte gebracht worden van het UITfeest, volg dan ook de kanalen van UITagenda en de UITmail.

Op diverse plekken in de stad kun je dit weekend gratis komen kijken, luisteren en deelnemen aan culturele activiteiten tijdens het UITfeest. Met vrienden of familie, met kinderen of lekker in je eentje.. welkom ben je bij de previews, voorstellingen, tentoonstellingen, optredens en workshops.

In deze nieuwsbrief wijzen we je graag op een paar plekken waar veel te beleven is, maar het programma is nog veel uitgebreider! Check daarom ook het volledige programma op de website van het UITfeest!
Bekijk hier de volledige programmering van het UITfeest!
 
Gestampte Meisjes
Foto: De gestampte meisjes

Stadhuisplein

Het hart van het UITfeest

Zondag 10 september
Op het Stadhuisplein vind je het hart van het UITfeest met het informatiepunt, activiteiten in het stadhuis, en dans & theater op het podium en in de Kikkercontainer. Onder meer de Gestampte Meisjes gaan voor je spelen!
 
Talentenpoule
Foto: UICF Talentshow

Overvecht

Een plein vol activiteiten

Zondag 10 september
De parkeerplaats bij Winkelcentrum Overvecht is één groot UITfeest voor jong en oud. Met onder andere dansworkshops, theatervoorstellingen en optredens van de talenten van de Utrecht International Comedy Festival.
Check het programma
 
Check het programma
   
UTcast

Berlijnplein

Leidsche Rijn

Zondag 10 september
Kindervoorstellingen, dansoptredens en streetculture van UTcast.. om maar eens wat te noemen. Het UITfeestprogramma op zondag 10 september op het Berlijnplein zit vol met leuks!
 
Drijf in openluchtbioscoop

Weerdsluis

Drijf in Openluchtbioscoop

Zaterdag 9 september
De Drijf In bioscoop is er weer. Dobber binnen bij de Weerdsluis en geniet van een animatie amuse van Kaboom Festival en een topfilm van het Nederlands Film Festival.
Check het programma
 
Lees alle details van Drijf In
   
Keshaw hamiro

Open Monumentendag

Diverse locaties

Zaterdag 9 september
Tijdens de Open Monumentendag op zaterdag 9 september, geniet je op bijzondere locaties van de UITfeestoptredens van jong talent. Keshaw & Hamiro - Dr. Jekyll and Mr. Hyde zijn bijvoorbeeld te zien in Sonneborgh.
 
Uit

Praktische informatie

Alles over het UITfeest

Dit weekend in Utrecht!
Check de website van het UITfeest voor de praktische informatie, alle programmaonderdelen en het blokkenschema.
Wil je niets missen? Volg dan de social mediakanalen van UITagenda Utrecht.
Bekijk de voorstellingen in monumenten
 
Instagram
Facebook
   
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst