Lees over onze reisleidsters en Sr. Reisontdekker Jaap
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees over onze reisleidsters en Sr. Reisontdekker Jaap | Bekijk de online versie
 
           
 
Het verhaal van onze KRAS medewerkers
 
Maria en Susan begeleiden normaal gesproken onze reizen door IJsland en Portugal, maar zitten net als jij nu thuis. Ze vertellen je hoe het nu met ze gaat. Wist je dat onze Sr. Reisontdekker Jaap een ware keukenprins is met een gouden strot… ;-)
 
Cultuur proeven
Een kooktip van Jaap
Dat wist je vast nog niet over onze Sr. Reisontdekker Jaap. Hij blijkt een ware keukenprins te zijn met een gouden strot.
BEKIJK VIDEO
 
Dinsdag 6 november | Inclusief diner
 
Reisleidster vertelt: Maria
 
Toen Maria ooit op IJsland terecht kwam was dat liefde op het eerste gezicht. Nu ze thuis zit, heeft ze alle tijd om je te vertellen waar die liefde toch vandaan komt.
LEES MEER
 
Woensdag 7 november
 
Reisleidster vertelt: Susan
 
Onze Susan kan ook tijdelijk geen reizen meer begeleiden en heeft nu tijd voor ‘de grote schoonmaak’ thuis. Tijdens het opruimen vertelt ze over haar prachtige Portugal.
LEES MEER
 
Cultuur proeven
Verlenging omruilgemak
We vinden het ontzettend vervelend voor je dat onze reizen nu tot en met 28 mei 2020 zijn geannuleerd. Daarom hebben we ons versoepelde omruilgemak verlengd.
LEES MEER
 
 
 
Wat vind je van deze e-mail?
Leuk Positief Negatief Niet leuk
 
 
KRAS | Blijf Ontdekken
 
Volg ons op
 
Facebook   Twitter   YouTube
 
 
Veilig en zeker boeken