Het vervelendste klusje doe je online

1 year ago


Text only:

Lees het laatste bouwnieuws voor de vakman Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser
Altijd op de hoogte van het laatste bouwnieuws? Download hier de nieuwe app!Nieuwsbrief
   

Het vervelendste klusje doe je online


Je bent een bouwer. Iemand waarvan de handen kunnen maken wat de ogen zien. Je bent niet bang voor gore klauwen, kou, wind of regen. Aanpakken, dat kun je. Er is echter één klus die je gestolen kan worden. Een smerig werkje dat je het liefst zo lang mogelijk voor je uitschuift: de admini...


Lees verder


Gereedschapskist op je rug


De Duitse fabrikanten Sortimo (opbergsystemen) en Deuter (rugzakken) hebben de handen ineengeslagen en een speciale rugzak voor timmerlieden of installateurs ontwikkeld.


Lees verder


Biobased muurverf die de ook de lucht zuivert


Sigma Air Pure is een innovatieve biobased muurverf met een luchtzuiverende werking. De zogenoemde Air Purifying Technology zuivert de binnenlucht.


Lees verder
Advertorial

Kies gemakkelijk en snel de juiste mortel!

Wat is de beste mortel in combinatie met uw steenkeuze, voegbreedte en metselmethode? Om hier gemakkelijk en snel een antwoord op te krijgen, heeft Weber Beamix de tool mortelselector.weberbeamix.nl gelanceerd.


Nieuwsgierig? Ga nu naar mortelselector.weberbeamix.nl en stel zelf op elk moment van de dag met een aantal muisklikken snel, nauwkeurig en gemakkelijk een morteladvies op maat s...

Lees meerAdvertorial

Remix ontwikkelt een 16in1 mortel

Remix heeft haar succesvolle 4in1 mortel, volgens de laatste stand der morteltechnologie, doorontwikkeld tot een unieke 16in1 mortel. Deze is verkrijgbaar onder de merknamen Remix en Sakrete. De 16in1 mortel is ontwikkeld voor 16 verschillende toepassingen en is daarnaast nog geschikt voor nog vele ander toepassingen. Een uitgebalanceerde samenstelling van de nieuwste grondstoffen en additieve...

Lees meer


Elektrische kruiwagen is ‘goedkope minidumper’


Nu de elektrische fiets zich dankzij de grijze golf voorgoed in het straatbeeld genesteld heeft, is het de beurt aan een innovatie van Altrad Fort, onderdeel van de internationale Altrad Groep: de elektrische kruiwagen.


Lees verder


Nooit meer een scheve ladder


Smart Level Company heeft een innovatief laddersysteem ontwikkeld voor professioneel gebruik. Met het zogenoemde Smart Level Systeem kunnen (professionele) ladders in 1 seconde rechtgezet worden op schuine oppervlakken.


Lees verder
Advertorial

Stick Together Méér dan lijmen en kitten

Vanzelfsprekend zijn illbruck producten van de hoogste kwaliteit. Want alleen met de beste materialen lever je het beste werk. En dat zorgt voor plezier. Daarom presenteren we Stick Together. Stick Together is de verbinding op de bouw. Tussen kwaliteit, ondersteuning en plezier.


Lees meer Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.
Voorwaarden | Privacy statement

Cobouw.nl

Categories: Technique
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018