Zitten we weer hoor. Met z'n allen in een (gedeeltelijke) lockdown. Of het nou een intelligente of een avondlockdown is: zoals verwacht liep het weer eens allemaal anders.

Daarom leek het ons een goed idee om een online feestje te organiseren. Ons vertrouwde webinar, maar dan in een feestelijk kerstjasje gestoken🎄
 

Webinar in kerstsfeer!


16 december ontdek je in 90 hilarische en leerzame minuten de basis van het Omdenken. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar Omdenken en wat je ermee kunt. 

Dus trek je meest hysterische kersttrui aan (wees gerust, we zien 'm niet hoor!), schenk een glühwein of warme chocolademelk in en grijp iemand uit je huishouden bij de lurven voor een online wervelwind vol theorie, voorbeelden en verhalen.

Wat: webinar over Omdenken
Wanneer: donderdagavond 16 december
Waar: thuis op je bank
Tijd: 20:15 - 21:45
Prijs: 25 euro
 
koop kaartjes

Nieuwe afleveringen van de Omdenken Podcast


Eindelijk is het zover: vanaf 13 december start seizoen 5 van de Omdenken Podcast! Iedere maandag verschijnt er een nieuwe aflevering waarin Berthold Gunster openhartige gesprekken voert met mensen over hun problemen.

En ben je benieuwd hoe het nu met de mensen uit seizoen 4 is? Luister de nieuwe bonusaflevering hier!
 

Psst.. nog op zoek naar cadeautjes? 🎁


Als je klaar bent met ragout in je kerstpakket en sokken onder de boom, geef dan eens iets anders. We hebben genoeg leuke cadeautjes in onze webwinkel. Boeken, kalenders, spelletjes en nog veel meer!
 
meer producten shoppen
Like ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Instagram
Abonneer op YouTube
LinkedIn
Website
Email
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Wil je geen mails meer van ons ontvangen?
Pas jouw voorkeuren aan or schrijf je uit.
Ons adres:
Omdenken
Oudegracht 263
Utrecht, 3511NM
Netherlands

Add us to your address book