Altijd op de eerste rij, Very VIP.
DoetSunday
Het wereldwonder Niagara Falls

Eén van de zeven wereldwonderen zijn de Niagara Falls. Per seconde valt hier meer dan een half miljoen (!) liter water naar beneden. De Niagara Falls bestaat uit 3 delen, waarvan de breedste waterval bijna 700 meter is. Reden genoeg om dit prachtige wereldwonder met je eigen ogen te zien!
Niagara Falls

De prachtige Niagara Falls zijn zeker een bestemming voor op je bucketlist. Je kunt de Falls op elk moment van de dag bekijken. Overdag is het geweldig door de schittering en weerkaatsing van de zon en in de avond staan er gekleurde spotlights op de watervallen. Dit zorgt voor een bijzonder gezicht!

Niagara Falls Helikoptervlucht

De watervallen kun je ook op grote hoogte bekijken. Een helikoptervlucht over het wereldwonder is hiervoor ideaal. Je zit circa 12 minuten in de helikopter, die je over de watervallen vliegt. Zo zie je pas echt hoe immens en indrukwekkend de watervallen zijn. Voel je het fotomomentje al aankomen?!

Niagara on the Lake

Niagara on the Lake is een dorpje naast Niagara Falls. Dit is een heel charmant, vintage dorpje. Je kan ter paard en wagen een tour krijgen door de straatjes. In sommige straatjes voel je zelfs de wind van de watervallen, dit is heel overweldigend. Door de tour kom je meer te weten over dit schattige plaatsje in het oosten van Canada.

Beleef zelf de prachtige Niagara Falls!
Onze reizen naar Oost-Canada
Altijd op de eerste rij, Very VIP.
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2019 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit