1 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Retail Media Day
image
[RMD24] 'Het wordt tijd om met gelijkgestemden over Retailmedia te praten'
In 2028 groeien de bestedingen aan retailmedia wereldwijd tot naar schatting 161 miljard euro. Daarom organiseren BBP Media-titels MarketingTribune en Twinkle samen '#RMD24': Retail Media Day op 28 mei 2024. We blikken vooruit met spreker Marvin Vacquier Droop van First Impression.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Shop-in-shop concept MediaMarkt en Essent bespaart consument energie
MediaMarkt en Essent hebben de handen ineen geslagen om consumenten te helpen de volgende stap te zetten in de energietransitie. Essent krijgt shop-in-shops op de winkelvloer van de elektronicaspecialist met energiezuinigere producten en advies.
lees verder
twitter facebook linkedin
Retailmedia: Van buzz naar begrip
[advertorial] De term retailmedia is niet langer meer emerging en heeft vaak nog het label 'buzzword' binnen organisaties. Abovo Maxlead vindt het hoog tijd om de perceptie om te buigen van buzzword naar begrip en retailmedia op de juiste manier te laten landen in zowel de strategie als middelenmix. Waarom? Dat hoor je in de keynotesessie van Dave Nannings op dinsdag 28 mei!
image
Ziggo Sport verwerft triple CL uitzendrechten
Vanaf augustus 2024 heeft Ziggo Sport drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Uitgeverij De Jonge Lezer neemt Tina over van DPG Media
LeesLicht B.V., onderdeel van Uitgeverij De Jonge Lezer B.V., neemt weekblad Tina over van DPG Media. De overname past binnen het portfolio van De Jonge Lezer waar onder meer Penny, Meiden Magazine en Stoer onder vallen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nathalie Lam is keynotespreker op NIMA Marketing Day
[advertorial] Hoe gaat een groot bedrijf als Philips om met diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) en milieu, maatschappij en governance (ESG)? Nathalie Lam is hier in gespecialiseerd en mede-verantwoordelijk voor de wereldwijde activering van Philips Global ESG Brand Marketing-campagnes. Tijdens haar keynote zal Nathalie delen hoe DEI en ESG een fundamentele rol kunnen spelen in je merkstrategie en hoe je de juiste aansluiting kan creëren met je doelgroep. Koop nu je ticket met korting!
image
Fairtrade Original zet focus op fusion
Fairtrade Original wil met een nieuwe campagne de merkbekendheid significant vergroten en een aantrekkelijke positie in het hoofd (en hart) van de doelgroep claimen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
SEO tickets voor een betere samenwerking met development
SEO tickets vormen de brug tussen SEO en development. SEO tickets zijn essentieel voor het herstellen van fouten en doorvoeren van verbeteringen. Op deze manier kunnen aanbevelingen correct en efficiënt geïmplementeerd worden.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.