Héél veel ideeën voor uw vakantie naar Duitsland.

Bekijk de website
 
 
De westweg is een van de routes op wandelvakantie-duitsland.nl
Tijd voor iets nieuws
Meer dan 10 jaar hebben we met veel plezier deze nieuwsbrief met tips voor vakanties en uitstapjes in Duitsland gestuurd. Dit zal echter de laatste nieuwsbrief van duitsland-reisgids.nl zijn. Hartelijk dank voor uw interesse en feedback! We hebben ons de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd op fiets- en wandelvakanties in Duitsland. Sinds 5 jaar kunnen fietsliefhebbers terecht op fietsvakantie-duitsland.nl; net voor kerst hebben we onze nieuwe site wandelvakantie-duitsland.nl live gezet.

In deze laatste nieuwsbrief stellen we u een paar populaire fiets- en wandelvakanties voor. Als u geïnteresseerd bent in wandelen en/of fietsen kunt u zich inschrijven voor onze thematische nieuwsbrieven.
Aanmelden nieuwsbrief fietsvakantie-duitsland.nl
Aanmelden nieuwsbrief wandelvakantie-duitsland.nl

Het team van duitsland-reisgids.nl wenst u een ontspannen 2023!
Actief op pad in Duitsland
Fietsen
Fietsrondreis op het eiland Rügen

8 dagen | vanaf € 649 p.p.

Deze 8 daagse fietsvakantie op Rügen is perfect om dit mooie eiland in de Oostzee te leren kennen. Het fietstochten zijn bijzonder afwisselend. Ontdek het stille westen, het glooiende binnenland, het romantische Mönchgut, de elegante badplaatsen Binz en Sellin, het gigantomane Prora, Kap Arkona, het schiereiland Wittow en het eiland Hiddensee. Het Nationalpark Jasmund staat bekend om de krijtrotsen en oude beukenbossen. 
Lees meer
Wandelvakanties op de Moselsteig - wandelen langs de Moezel
Wandelen met uitzicht over de meanderende Moezel
De Moezelstreek is bijzonder populair. De combinatie van een kronkelende rivier tussen de terrasvormige wijnbergen, gezellige wijndorpen waar je bij de wijnboer terecht kunt om de heerlijke Riesling te proeven en het feit dat het lekker dichtbij is, maken het zo attractief. De wandelvakanties op de Moselsteig zou je ook The Best of the Mosel kunnen noemen. Je kunt kiezen uit een 5, 8 en 10 daagse trektocht met bagagevervoer. Je maakt in elk geval kennis met het mooiste stukje van de Moezel tussen Bullay en Treis Karden; daar waar de rivier de meeste bochten maakt en je dus vanaf de hoogteweg de mooiste uitzichten hebt.
Lees meer
Fietstochten vanuit Münster
Fietstochten vanuit de Vredesstad Münster

5 dagen | vanaf € 395 p.p.

Münster is een gezellige studentenstad en geldt als bijzonder fietsvriendelijk. Een fijne uitvalsbasis dus voor een fietsvakantie. Je kunt kiezen uit 7 tochten in en om Münster. Het Münsterland heeft een uitstekend netwerk van fietspaden. Ontdek het natuurgebied Rieselfelder, het vlakke coulissenlandschap, de talrijke kastelen, veengebieden en nog veel meer. Je overnacht in een uitstekend 4-sterren hotel in het centrum van de stad.
Lees meer
Wandelen door 7 kloven op de Schluchtensteig
Wandelen door 7 kloven op de Schluchtensteig in het Zwarte Woud
Wandelen op de Schluchtensteig in het natuurpark Süd-Schwarzwald is een geweldige natuurbelevenis. Op de 118 kilometer lange wandelroute tussen Stühlingen en Wehr loop je door 7 kloven. Maar je wandelt ook over smalle paadjes langs klaterende beekjes en donderende watervallen en over hooggelegen weides en bergtoppen met geweldige uitkijkpunten. Bij goed weer zie je in de verte zelfs de Alpen liggen. De Schluchsee is het grootste meer van het Zwarte Woud. Naast de prachtige natuur heeft de Schluchtensteig ook historische en culturele bezienswaardigheden te bieden zoals de imposante Dom in St. Blasien.
Lees meer
 
duitsland-reisgids.nl - NLConnection