Maak een keuze uit deze voordelige luisterboeken
Maak een keuze uit 77 luisterboeken met hoge korting!
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
DE HELE ZOMER VOORDEEL!
Profiteer deze zomer van onze mooie aanbiedingen. Op dit moment zijn er 77 aanbiedingen bij Luisterrijk, waaronder een aantal mooie en leerzame non-fictie-titels. Hieronder een kleine greep.
Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Een destillaat uit het beste van wat Marian zelf heeft gelezen.
€ 12,99 € 6,49
In Gronings goud volgen we Wendelmoet Boersema op haar tocht langs Groningse akkers en Siberische gasvelden. Aan de hand van bronnen en interviews vertelt ze het verhaal van het Hollandse aardgas.
€ 13,99 € 6,99
De Italiaanse prinses van Willemijn van Dijk vertelt het verhaal van Marianne van Oranje-Nassau, een verzwegen en vergeten prinses. Een relaas over moed, vrijheid, groots streven en klein geluk.
€ 14,99 € 7,49
Sporen liegen niet van John Pel gaat over de strijd van een oud forensisch rechercheur tegen de zware criminaliteit. Hij werkte aan vele liquidatieonderzoeken en zaken zoals de Bijlmerramp, en MH17
€ 14,99 € 7,49
AUTEUR VAN DE MAAND
Jackie van Laren
50% KORTING
Auteur van de maand Jackie van Laren heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. Inmiddels heeft ze honderdduizenden boeken verkocht.
€ 7,50 p.st.
DOWNLOADEN
ALLE AANBIEDINGEN BIJ LUISTERRIJK
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl