25 juli 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
DEZE WEEK NOG MEER VOORDEEL!
De vakanties zijn begonnen, maar de aanbiedingen bij Luisterrijk blijven nog even doorgaan. Deze week is er weer een aantal nieuwe luisterboeken met veel korting bijgekomen, met prijzen vanaf € 1,99! Een selectie vind je in deze nieuwsbrief.
Soms is degene van wie je houdt degene die je het meest pijn doet... It ends with us is de Nederlandse editie van Colleen Hoovers internationale bestseller. Voorgelezen door Sophie Veldhuizen.

Ook de Nederlandse editie van het vervolg It starts with us is in de aanbieding!
Tijdelijk met 50% korting van € 16,99 voor € 8,50
Wanneer haar collega’s uitvallen, neemt Tess de organisatie voor het Deense benefietconcert van een ABBA-tributeband op zich. Voorgelezen door Dafne Holtland.

Er zijn 4 luisterboeken van Marijke Verhoeven met 50% korting verkrijgbaar
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
Londen, 1912. De jonge Mabel Oakley droomt van een betere toekomst dan dienstmeisje worden bij een rijke familie, maar als het noodlot toeslaat lijkt die droom buiten haar bereik… Voorgelezen door Tanneke Hartzuiker.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,50
In dit eerste, los te lezen, boek in de Het nieuwe land-serie reis je met Nellie mee van België via Nederland en Duitsland naar het verre Nieuw-Zeeland, waar haar toekomst wacht… Voorgelezen door Marjolein Algera.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,50
De historische roman Het stadspaleis aan het Spaarne van topauteur Marja Visscher vertelt het leven van Keetje Hodshon (1768-1829), de markante eigenaresse van het Hodshon Huis in Haarlem. Voorgelezen door Eva Damen.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,50
Pia valt als een blok voor een van haar patiënten uit het psychiatrisch ziekenhuis, de innemende maar psychotische Frans. Ze probeert zich tegen deze liefde te verzetten, maar dat lijkt onmogelijk... Voorgelezen door Hymke de Vries.
Tijdelijk met 50% korting van € 3,99 voor € 1,99
In De Spaanse belofte van Karen Swan moet Charlotte de erfgenaam van een enorm landgoed helpen een kwestie met zijn vaders testament op te lossen. Al snel wordt duidelijk dat niets is wat het lijkt... Voorgelezen door Ruby van Tongeren.

 Er zijn 4 luisterboeken van Karen Swan met 62% korting!
Tijdelijk met 62% korting van € 12,99 voor € 4,99
In Het geheim van Silvermoor van Tracy Rees veranderen de levens van Tommy en Josie voorgoed wanneer ze een groot familiegeheim ontdekken over de voormalige bewoners van een mysterieus landhuis. Voorgelezen door Folkert van Diggelen en Leonoor Koster.

Er zijn 5 luisterboeken van Tracy Rees met 62% korting
Tijdelijk met 62% korting van € 12,99 voor € 4,99
Ps: Jo Nesbø is auteur van de maand. Tot 31 juli zijn 15 thrillers van deze Noorse bestsellerauteur afgeprijsd naar € 4,99. Dat is 50% tot 69% korting!
KLIK HIER VOOR ALLE RUIM 270 AANBIEDINGEN
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl