Loading...

Het ZZP Nederland Event, 2017; workshops, beursvloer, experts, netwerken

By Zzp-nederland.nl received 2 years ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Op vrijdag 22 september en zaterdag 23 september houdt ZZP Nederland in de Jaarbeurs Utrecht het ZZP Nederland Event 2017.
Nieuwsbrief onleesbaar of verkeerde indeling?
Bekijk deze e-mail in browser
 
Nieuwsbrief 15 augustus 2017

Kom jij ook naar het ZZP Nederland Event 2017

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september houdt ZZP Nederland in de Jaarbeurs Utrecht het ZZP Nederland Event 2017. Het thema is; Investeer in succes. Het Event is de plek om elkaar te ontmoeten, je kennis te verrijken en inspiratie over het ondernemerschap op te doen.
 
Wat kan je verwachten?

Aftrap met Ronnie Overgoor; ‘De juiste mindset voor succes’ 20 workshops Beursvloer met 40+ stands Gratis vervoer 1e klas met NS Een-op-een gesprekken met experts Netwerken met collega-ondernemers

Ben je al ondernemer of heb je plannen om binnenkort als ondernemer te starten? Kom dan naar het ZZP Nederland Event 2017. Meld je aan via www.zzp-event.nl, kies welke dag je het beste uitkomt en bekijk het programma.

Gratis met NS 1e klas naar het Event

Comfortabel naar ons Event? NS-Business Card geeft je een gratis Dagkaart 1e klas retour
Wil je comfortabel naar het ZZP Nederland Event 2017? Maak dan gebruik van dit exclusieve aanbod van NS! Ook als je al een NS-Business Card hebt! Reis op 22 of 23 september gratis 1e klas naar station Utrecht Centraal en weer terug. Vanaf daar loop je zo de Jaarbeurs in. Niet alleen comfortabel maar ook heel efficiënt, milieuvriendelijk en geen gedoe met files of parkeerkaarten. Je vraagt de gratis Dagkaart tegelijkertijd aan met je aanmelding voor het Event. Let op deze actie geldt tot uiterlijk 19 september 2017.

Met uw stand op het ZZP Nederland Event

Speciaal voor leden van ZZP Nederland is er een mogelijkheid om een ZZP-stand te huren. U kunt uw product of dienst onder de aandacht brengen van de 750 tot 1000 ZZP’ers die wij per dag verwachten. De kosten bedragen €400,- ex btw voor 2 dagen. 
Ook voor niet-zzp'ers of niet-leden zijn er aantrekkelijke mogelijkheden.
Heeft u interesse in een (ZZP-)stand, of wilt u meer informatie? Mail dan naar info@zzp-nederland.nl of kijk op de exposantenpagina van het Event.
Copyright © 2017 Stichting ZZP Nederland, Alle rechten voorbehouden
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij ZZP Nederland bent aangesloten.
Ons adres is
Stichting ZZP NederlandRegattaweg 482Groningen, Groningen 9731 NE Netherlands
Add us to your address book
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u producten of diensten heeft afgenomen van ZZP Nederland of omdat u bij Stichting ZZP Nederland bent aangesloten.
Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief?
Klik dan op deze link

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020