De best gelezen artikelen van deze week  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk deze e-mail online
Logo
Mamplaats - afbeelding
 
Dit mag je niet vergeten als je op autovakantie gaat

Je gaat dit jaar met de auto naar je vakantiebestemming toe. Misschien hoef je dit jaar minder ver te rijden en is met de auto gaan de handigste manier, of je gaat met de caravan achter je aan naar een leuke bestemming toe. Let wel op, er zijn een aantal dingen die niet in jouw auto mogen ontbreken.

Lees verder   
Juf Janna: ‘Een 7-jarige leerling had 150 euro op zak’

Als de school belt flitsen er tachtig scenario’s door je hoofd, geen van alle goede. Gelukkig is er niet altijd sprake van rampspoed. Janna (50), juf van groep 4, belde toch maar voor de zekerheid.

Lees verder   
 
Mamplaats - afbeelding
Mamplaats - afbeelding
 
Dit bedrag betaal je gemiddeld voor de middelbare school van je kind

Een kind op de middelbare school kost gemiddeld, schrik niet, 7300 euro per jaar. Gelukkig hoef je dit als ouders niet te betalen. In Nederland betaalt de overheid het schoolgeld voor kinderen tot en met achttien jaar. 

Lees verder   
Kinderen met deze sterrenbeelden zijn lekker koppig

Je hebt kinderen met een sterke wil en kinderen die gewoon niet naar je luisteren én dan heb je nog de kinderen die enorm koppig zijn. Kan natuurlijk een familietrekje zijn, maar het kan ook zo zijn dat je kind is geboren onder een van deze sterrenbeelden, want die zijn namelijk lekker koppig.
 
 


Lees verder   
 
Mamplaats - afbeelding
Header
Volg ons op social media
Facebook   Instagram   Pinterest   Youtube