Shop de Seasons jaarkalender en agenda 2022!
Seasons
nachtje weg
Van kippenschuur naar riant buitenhuisje

In het Limburgse Baarlo creëerden Marilola en Jan in de oude kippenschuur een warm nest voor logees. Buitenhuisje ‘Onder de noot’ heeft originele dakpannen, eiken balken en een bedstee in de nok. Kijk uit naar een sfeervol verblijf, inclusief luxe ontbijt!

Seasons
reisinspiratie
Laat je deze herfst verleiden door de Wadden

In Eigen Land staat in het teken van de Wadden en de Noord-Nederlandse kust. Het tijdschrift bevat maar liefst 156 pagina’s met inspiratie voor een dagje uit of een weekendje weg. Ontdek de beste stranden, mooiste routes en de gezelligste dorpjes! Bestel nu voor € 4,99 en betaal geen verzendkosten naar een adres in Nederland.

Seasons
tuintip
5x winterbloeiers in je tuin

De temperatuur daalt, de dagen worden korter en de natuur bereidt zich voor op de winter. Gelukkig kun je nu planten kiezen die zich juist in de winter laten zien. Wat dacht je van de toverhazelaar? Dit zijn de 5 mooiste winterbloeiers.

Seasons
seizoensrecepten
Overheerlijke gerechten met vijgen

Naast de opvallende bladeren van de vijgenboom zijn ook de zachtzoete vruchten zeer geliefd. Vijgen zijn multi-inzetbaar omdat ze een fijne aanvulling zijn in hartige gerechten, maar ook omdat je er jam en luxe bonbons van kan maken!

Seasons
tuinklus
Tips voor een egelvriendelijke tuin

In november kruipen egels onder de wol voor hun winterslaap, maar ze zijn nu al op zoek naar een goede plek. Met een rommelhoekje en drinkplaats tover je je tuin om tot een egelvriendelijk paradijs. We delen meer tips voor een warm welkom.

Seasons
doe-tips
Routes in de Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een groot moerasgebied in Flevoland. Deze unieke omgeving is een walhalla voor wandelaars, fietsers en vogelaars. We hebben de mooiste routes in deze natuurlijke wildernis voor je op een rij gezet.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden