Ontdek de verkoelende wateren van het Northern Territory!  | 
Webversie

Liever een andere bestemming?

Wijzig je e-mailvoorkeuren

Zwemmen in Northern Territory. Ga mee op zoek naar verkoeling!
In deze nieuwsbrief
  • Afkoelen in Northern Territory
  • Verhalen van reizigers
  • Reisaanbiedingen
  • Neem een duik
  • Winacties
Frederieke Jansen

Frederieke Jansen

Australie.nl

"Heb je een mooi poeltje gevonden om af te koelen? Spring er niet in één keer in. Het water in Australië is verraderlijk koud! Je loopt liever geen verkoudheid op tijdens je reis."

Met je auto of camper vertrek je uit Alice Springs in het Northern Territory. Je rijdt de hele dag door de rode woestijnvlaktes van de Outback en door de brandende zon glijdt je hoed bijna van je bezwete hoofd af. Ben je toe aan verkoeling? Ga dan op zoek naar een koude waterpoel in de West MacDonnell Ranges. 

Naarmate de dagen vorderen kom je noordelijker in de provincie en lopen de temperaturen steeds hoger op. Je gaat op zoek naar een nieuw poeltje of een mooi plekje aan de kust voor een verfrissende duik. Maar pas op! Krokodillen, kwallen en haaien liggen op de loer... 

Maar geen zorgen, want in deze nieuwsbrief nemen we je mee naar verkoelende waterpoelen in de Outback. Daarnaast delen we tips om veilig te zwemmen in het tropische noorden van het Northern Territory. Zo houd jij het hoofd wel koel!

Vind je verkoeling
Katherines Gorge

Katherines Gorge

In het noorden van het Northern Territory ligt de indrukwekkende Katherines Gorge. Cruise of kajak door 1650 miljoen jaar oude zandstenen rotswanden en aanschouw dramatische rotsformaties en indrukwekkende watervallen

ga naar Katherines Gorge

Top 4 plekken om af te koelen in de West MacDonnell Ranges

Top 4 plekken om af te koelen in de West MacDonnell Ranges

Bij de West MacDonnell Ranges in de Outback loopt de temperatuur soms flink op. Maar waar vind je je verfrissende duik in deze droge woestijn? Wij hebben vier plekken voor je uitgezocht!

Bekijk dE TOP 4

Wist je dat?

Wist je dat?

… er midden in de wildernis, in de droogte van de Outback zich een pareltje bevindt waar je snel bij moet zijn wil je dit nog met eigen ogen zien? Het Field of Light is tot december 2020 te zien bij Uluru!

LEES MEER OVER Uluru

Tips voor veilig afkoelen in het Northern Territory

Tips voor veilig afkoelen in het Northern Territory

In Australië duik je zomaar in een poel met krokodillen of kwallen als je niet oplet. Met deze tips weet jij precies waar je op moet letten bij het zoeken naar afkoeling!

lees hier de tips

Verhalen van reizigers
Een prachtige plek!

Een prachtige plek!

Auteur: Shanine Roosingh

Northern Territory is een fijne en rustige plek, de echte outback van Australia! Het is een prachtige plek om mooie hikes te maken en de cultuur van de aboriginals te zien. Ik zal deze mooie plek en zijn sterrenhemel nooit vergeten.

Lees DE REVIEW van Shanine

Uniek Northern Territory

Uniek Northern Territory

Auteur: Ester Valentijn-Stumpé 

Het Northern Territory is een unieke plek, die echt Australië vertegenwoordigt. Kakadu, de dieren, de uitgestrekte kale vlaktes, de extreme hitte... Ik kan er geen genoeg van krijgen, zou wel elk jaar terug willen...

LEES de review van ester

Welk cijfer geef jij het Northern Territory?

Ben jij ook in het Northern Territory geweest? Deel je reiservaring op Australie.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto's en review op de website en in de nieuwsbrief!

Aanbiedingen
Top 10 Australië reizen

Top 10 Australië reizen

Onze redactie is voor jou op zoek gegaan naar de beste tien reizen van dit moment. De reizen onderscheiden zich op prijs-kwaliteit verhouding of de inhoud is zó bijzonder dat je de reis moet zien.

BEKIJK DE TOP 10 AANBIEDINGEN

Wil jij de mooiste plekken van Australië zelf ontdekken?

Wil jij de mooiste plekken van Australië zelf ontdekken?

Vind de ideale Australië reis. Met de reiszoeker van Australië.nl bepaal je zelf hoe jouw droomreis eruit ziet, van luxe camperreis tot voordelige groepsreis.

Naar de reiszoeker

Neem een duik
Kakadu National Park

Vergeet onderweg van de Outback naar het noorden niet langs Kakadu National Park te gaan! Ook hier koel je heerlijk af in meertjes en bij watervallen. 

Video Australië

Deze twee reizigers hebben al heel wat mooie zwemplekjes gevonden. Laat je inspireren! | WeGoTwo Travel

Winacties
Win het boek Ver van Huis

Win het boek Ver van Huis

In het boek Ver van huis neemt de Australische auteur Peter Carey je mee terug naar het Australië van 1954. In het spannende verhaal over de meedogenloze Redex Trial door Australië, zet hij de lezer keer op keer op het verkeerde been. Wil jij dit boek winnen? 

beantwoord de prijsvraag

Win een Backpackkit

Win een Backpackkit

Vind jij het ook zo lastig om een paklijst samen te stellen voor je rondreis door Australië? Wij hebben dé oplossing voor je: een basispakket met 21 benodigdheden voor op reis die jouw voorbereidingen een stuk makkelijker maken. En goed nieuws, want je kan zo'n pakket winnen! 

win een Backpackkit

Gezondopreis
Thuisvaccinatie
VisumCentrale

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Wijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden

Fotocredits: Ian Cochrane