Vergroot jouw kennis
ORnet
WOR
Online versie
Beeld kennisbank
Hiermee word je een deskundig OR-lid
PW
Verdiepingscursus Advies- en instemmingsrecht
In de medezeggenschapspraktijk blijkt het niet altijd even eenduidig wat onder het adviesrecht of wat onder het instemmingsrecht valt, wat het voorgenomen besluit nu exact inhoudt en welke gevolgen dat voor de werknemers heeft. Voor de ondernemingsraad is het van groot belang om deze belangrijkste bevoegdheden tot in de puntjes te kennen en in de praktijk toe te kunnen passen. Dat bereik je met deze opleiding.
Beeld WOR
WOR Tekst & Commentaar
De herziene uitgave van Wet op de ondernemingsraden tekst en commentaar, editie 2020 is geheel up-to-date gemaakt. Naast de uitgebreide toelichtingen is ook de jurisprudentie bijgewerkt en eerdere wijzigingen zijn nader aangevuld door ervaringen uit de praktijk te verwerken.

 
Beeld kennisbank OR in de praktijk
Kennisbank: OR in de praktijk
Deze kennisbank bevat een schat aan tools, adviezen en artikelen voor een succesvolle uitoefening van je or-werk, met juridische tips en toelichtingen over de meest voorkomende or-zaken. Met deze kennisbank ben je veel beter onderlegd om je or-werk goed te doen en weet je zeker dat je een snel, goed en betrouwbaar antwoord vindt op al jouw vragen. 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright