mlns='http://www.w3.org/1999/xhtml'>

Nog dichter op de huid en nog aangenamer dankzij de 6 geavanceerde Japanse mesjes voor de gladste scheerbeurten.
Panasonic LUMIX
Main Visual
 
Gaat een stapje verder dan de rest
 
 
Hallo John,
Bij Panasonic streven we er voortdurend naar om nog een stapje verder te gaan. Daarom presenteren we nu ons eerste scheerapparaat ooit met 6 scheerbladen: De NIEUWE 900+-serie met Japanese Blade Technology heeft 6 mesjes voor een nog gladder en schoner scheerresultaat in slechts één beweging. Nog dichter op de huid en nog aangenamer, zelfs bij lastige langere baarden. De NIEUWE 900+-serie kan niet anders dan indruk op je maken. 
 
 
 
Wat is er zo bijzonder aan de nieuwe 900+-serie?
 
Trimmer
 
Baardsensor voor een persoonlijke scheerbeurt
Waarom zou je je scheerroutine niet wat persoonlijker maken? Onze Beard Sensor Technology past de kracht aan zodat die ideaal past bij de contouren van je gezicht en bij de dikte en dichtheid van je stoppels. Op plekken met zware baardgroei wordt het vermogen opgevoerd, en op gevoelige plekken verminderd om huidirritatie te voorkomen. Scheren is nog nooit zo aangenaam geweest.
Ultrasnelle lineaire motor voor een glad scheerresultaat
Met 84.000 kruislingse snijbewegingen per minuut zorgt onze snelste lineaire motor voor een langdurig glad scheerresultaat met een gelijkmatige scheersnelheid, hoe dik je baard ook is. Dankzij de sterkste magneten ter wereld biedt dit scheerapparaat een glad en strak resultaat. 
 
 
Man
 
 
ES-LS6A
ES-LS6A
Ervaar het nieuwe scheren met ons eerste scheerapparaat met 6 scheerbladen
 
 
 
ES-LS9A
ES-LS9A
Alles wat een man zich kan wensen: ons eerste scheerapparaat met 6 scheerbladen, inclusief automatisch reinigen en oplaadstation
 
 
 
 
 
Scheren op niveau 6
 
Video
 
 
 
 
 


Registreer
uw product


Online Shop


Support & Contact


Catalogus